Antrenorul băimărenilor spune ce indicații le-a dat jucătorilor săi în meciul cu Steaua. Toma e fericit că n-a pierdut contra campioanei

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 11:44 Cupa
Antrenorul băimărenilor spune ce indicații le-a dat jucătorilor săi în meciul cu Steaua.** Toma e fericit că n-a pierdut contra campioanei

FCM Baia Mare a fost la un pas să producă marea surpriză în optimile Cupei României și să elimine campioana Steaua. Echipa de pe primul loc din Seria a II-a a Ligii 2 a condus-o pe cea mai titrată echipă din România prin golul lui Păcurar, a dus meciul în prelungiri, acolo unde Codin a ratat o ocazie imensă, trimițând în bară, iar la penalty-uri a cedat cu 1-4. Trupa lui Dorin Toma rămâne însă cu satisfacția că a terminat la egalitate, în timp regulamentar, cu Steaua și că a readus la stadion aproape 10 mii de spectatori.

„Sunt fericit că nu ne-a bătut Steaua, am mers până la 11 metri, unde este o loterie. Poate că jucătorii mei au resimțit o presiune prea mare. Îi felicit pentru tot ce au făcut. Le-am spus jucătorilor mei să atace, nu puteam să ne apărăm cu Steaua pentru că avea jucători mai buni decât ai mei, luați individual” a spus Dorin Toma, antrenorul celor de la FCM Baia Mare, la Dolce Sport.

„Am făcut un meci foarte bun, iar la final suporterii ne-au aplaudat. Vreau să mulțumesc spectatorilor veniți la meci, au fost senzaționali. Ne doream să eliminăm Steaua, dar asta a fost. Ieșim cu fruntea sus de pe teren”, a spus și Bogdan Străuț, fundașul FCM-ului, la Dolce Sport.

Steaua, deținătoarea trofeului, a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-2 în urma loviturilor de departajare, echipa de eșalon secund FCM Baia Mare, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

La finalul prelungirilor, scorul era 1-1, golurile fiind marcate de Păcurar ’11 pentru FCM Baia Mare și Tade ’27 (penalti) pentru Steaua. La loviturile de departajare, pentru Steaua au marcat Tade, Chipciu, Varela și Carp. Pentru FCM Baia Mare a marcat Deac, iar Pop și Străuț au ratat.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat echipele Astra Giurgiu, CSMS Iași, ACS Poli Timișoara, ASA Târgu Mureș, CFR Cluj, Dinamo și FC Viitorul.

Foto: FB Cătălin Cherecheș

Marius ANGHEL 30 Oct. 2015, 11:44 Cupa
Pe aceeași temă