ALRO, start în Cupă cu Turris

23 Aug. 2011, 09:57 Cupa
ALRO, start în Cupă** cu Turris

Formația pregătită de Corneliu Papură își începe parcursul în actuala ediție a Cupei României la malul Dunării, cu o partidă susținută pe terenul echipei de Liga a III-a Turris Turnu Măgurele.

Precedenta stagiune a competiției KO a adus publicului slătinean meciuri memorabile, după ce au eliminat gruparea de prim eșalon FC Vaslui pe „Metalurgistul”, aluminiștii întâlnindu-i în faza optimilor de finală pe cei de la Dinamo București, într-un meci pierdut în „Ștefan cel Mare”.

Astăzi, elevii lui Papură iau startul în actualul sezon al Cupei României la Turnu Măgurele, acolo unde, în cadrul fazei a patra, vor avea ca adversară formația locală Turris. Dacă Alro se prezintă la această partidă după startul ratat de campionat (1-2 în jocul susținut în deplasare cu FC Olt), teleormănenii au avut un debut reușit, victoria cu 4-0 obținută pe terenul „satelitului” grupării Sportul Studențesc (foto) propulsându-i în fotoliul de lider al seriei a 3-a a Ligii a III-a.

„Le cerem să se califice”

Președintele executiv Jane Nițulescu spune că în această după-amiază obiectivul echipei slătinene este accederea în următoarea etapă a competiției.

„Noi le cerem să se califice. Vom vedea dacă antrenorii vor face modificări în primul unsprezece, nu putem spune asta înainte de a veni și a discuta cu ei. Încă nu știm care este situația lui Vișa, dacă va putea juca, l-au lovit urât în meciul de la Piatra-Olt”, a declarat Nițulescu.

Partida dintre Turris Turnu Măgurele și Alro Slatina se va disputa pe stadionul „Municipal”, cu începere de la ora 17.30, și va fi condusă de o brigadă de arbitri din București, avându-l la centru pe Marius Marodin, ajutat la cele două tușe de Lucian Stamanichi și Gabriela Dănănae. Observatorii meciului sunt Marian Ezaru și Alexandru Ilie (ambii din Craiova).

sursa: Gazeta Nouă

23 Aug. 2011, 09:57 Cupa
Pe aceeași temă