AFC Hermannstadt află joi adversarul pe care îl va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României. Cu ce echipe din Liga 1 poate pica

Marius ANGHEL 10 Jan. 2018, 15:39 Cupa
AFC Hermannstadt află joi adversarul pe care îl va întâlni în sferturile de finală ale Cupei României.** Cu ce echipe din Liga 1 poate pica

AFC Hermannstadt, singură echipă din Liga 2 rămasă în actuala ediție a Cupei României, va afla joi, 11 ianuarie, ce adversar va întâlni în faza sferturilor de finală ale competiției în care mai sunt șapte cluburi din Liga 1.

Casa Fotbalului va găzdui mâine tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin”, de la 11:30.

Cele patru meciuri din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorți, iar echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă. Cele opt formații calificate în această fază a competiției sunt FCSB, Astra Giurgiu, CS Universitatea Craiova, Dinamo București, Gaz Metan Mediaș, CSM Poli Iași, FC Botoșani și AFC Hemannstadt.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei vor avea loc marți/miercuri/joi, 27 – 28 februarie, respectiv 1 martie. Programul acestora va fi stabilit după ce televiziunile vor decide cum vor transmite meciurile.

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care partidele din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării. Este doar cazul echipei din Sibiu, AFC Hermannstadt, care, în cazul în care nu își închiriază o instalație de iluminat mobilă, va alege, cel mai probabil, să organizeze meciul cu echipe din Liga 1 la Mediaș.

 

 
 
 
Marius ANGHEL 10 Jan. 2018, 15:39 Cupa
Pe aceeași temă