A revenit „samba”

25 Oct. 2011, 18:59 Cupa

Astra II n-a mai reușit să repede surpriza din 16-imi, când a eliminat „U” Cluj, chiar dacă a primit ajutor consistent de la prima echipă. Gazul merge în sferturi și visează fazele superioare.

Gazul s-a înșelat dacă se aștepta să joace cu o echipă de liga secundă în optimile Cupei. Astra II a avut la start mai mulți jucători obișnuiți cu prima ligă decât Gaz Metan. 10 titulari de la „sora mai mare” au jucat ieri pentru echipa din Giurgiu, jucători care au prins cel puțin banca de rezerve, în acest sezon de Liga I. A jucat chiar și Țigănașu, cel care marca luni seara golul victoriei cu FC Vaslui. În acest context, „gaziștii” au suferit serios în prima parte. Rusu a ratat ținta însă în două rânduri, iar Oprsal și Lungu i-au blocat pe Pârvulescu și Vitinho. Primul șut pe poartă a venit abia în minutul 44, la voleul lui Lițu, reținut de Lungu, iar cei 500 de spectatori s-au delectat mai mult cu glumele acide venite din partea unor colegi de tribună.

Pustai s-a temut pentru calificare, iar la pauză i-a introdus pe Bratu și Nicandro, care au revitalizat atacul moale al Gazului. Golul a venit de la urmașul lui Eric la Mediaș, brazilianul Vitinho, care l-a lobat pe Lungu după un contraatac (66). Gazul merge mai departe, iar Astra mai păstrează doar o echipă în competiție.

Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu 1-0 (0-0)
Vitinho (66)

Pleșca (cpt.) – R. Zaharia (‘ 46Nicandro), Frăsinescu, Muth, Vukadinovic – Avram, Markovic, Bozeșan, Pârvulescu (’80 R. Miclea) – Vitinho, Lițu (’46 Bratu)
Antrenor: Cristian Pustai

C. Lungu – C. Gheorghe (cpt.), Nogo (’67 Șanțmare), Oprsal, Țigănașu – William, Ochia, Ologu (’84 Gafița), Vădrariu (’80 D. Viorel)- Tigoianu, B. Rusu
Antrenor: Imilian Șerbănică

Stadion: Gaz Metan (Mediaș); Spectatori: 500; Arbitru: Teodor Crăciunescu 3 (Rm. Vâlcea); Asistenți: Florin Păunescu 3 (Rm. Vâlcea) și Stelian Slabu 3 (Brașov). Jucătorul meciului: Vitinho Medeiros 3

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Foto: Mircea ROȘCA

25 Oct. 2011, 18:59 Cupa
Pe aceeași temă