CSM Slatina nu a putut învinge CS Tunari, deși a avut 30 de minute superioritate numerică. Daniel Oprescu: ”Până la golul lor a fost un meci închis”

Andrei PASCU 06 Apr. 2024, 17:21 Liga 2

CSM Slatina nu a bifat victoria la debutul în play-out-ul Ligii 2, deși a jucat pe teren propriu, contra CS Tunari, în etapa a 2-a a grupelor pentru evitarea retrogradării și a avut om în plus pe teren pentru jumătate de oră!

În prima rundă programată pentru ei în play-out, oltenii au remizat, scor 1-1, în duelul cu formația pregătită de Dan Alexa deși au avut, din minutul 61, superioritate numerică! De altfel, golurile s-au marcat chiar după eliminare.

CSM Slatina, doar remiză contra CS Tunari

Echipa lui Daniel Oprescu a sperat mult la victorie din minutul 61, când a fost eliminat direct jucătorul adversarilor Paul Mitrică, el văzând cartonaș roșu după un fault dur asupra lui Cătălin Doman. Însă, trei minute mai târziu a venit primul gol, în dreptul CS Tunari!

Culmea, oaspeții au marcat, prin Atanas Trică, și au reușit să mențină mult timp situația avantajului de pe tabelă, dar au fost loviți de ghinion în minutul 90+3, când a punctat Denis Dragu.

  • CSM Slatina, în remiza cu CS Tunari: Velcu – I. Mitran, Gherghe, A. Stan, C. Toma, Doman (cpt.), R. Popa, Donca, Riza, Val. Alexandru, C-tin. Radu
    Rezerve: Micu – D. Marin, Mondragon, Sil. Matei, Mih. Ion, Cr. Dinu, D. Dragu, Kayondo, Leață

CSM Slatina a scos un punct, astfel, la primul meci în play-out-ul Ligii 2, pentru că în prima rundă nu a jucat și a fost desemnată să stea.

Daniel Oprescu, reacție după partida CSM Slatina – CS Tunari

La finalul întâlnirii, Daniel Oprescu s-a declarat mulțumit de momentele echipei sale din anumite secvențe de joc, dar până ca Tunari să marcheze a fost un meci închis, din punctul său de vedere.

Antrenorul oltenilor a precizat și că are mai mulți jucători accidentați și din acest motiv CSM Slatina a avut o parte din problemele pe care le-a semnalat și au fost sesizabile în partida contra CS Tunari.

Şi ei au ratat o ocazie mare, în prima repriză, puteau marca şi deschide scorul mult mai repede… . Poate într-un fel era mai bine, că se deschidea jocul, pentru că până la golul lor a fost un meci extrem de închis. Niciuna dintre echipe nu voia să rişte, pentru ei o înfrângere însemna ieşirea din calcule.

Nu ştiam rezultatul de la Pandurii cu Spartac, dar mai mult ca sigur Pandurii învingeau, iar campionatul era închis. Oricum este jucat, nu cred că se mai poate întâmpla ceva… .

Este un rezultat echitabil. Ei au fost periculoşi la una, două faze, în prima repriză, noi am avut ocazii mari în repriza a doua, până la urmă rezultatul este echitabil. Pe noi ne avantajează, pentru că ne menţine la diferenţa de nouă puncte faţă de ei, iar eu cred că ne vom îndeplini obiectivul mult mai repede decât anul trecut.

Avem ceva probleme de lot, Dorin Toma, Ciocâlteu are ruptură de menisc, Năstăsie cu probleme… . Avem nişte accidentări din astea ghinioniste, Dorin Toma şi-a rupt metatarsianul de la degetul mic de unul singur, Ciocâlteu la fel s-a accidentat de unul singur la meciul cu FC Argeş şi esti nevoit la un moment dat să faci nişte improvizaţii sau să arunci în luptă jucători care au evoluat mai puţin sau deloc, şi probabil că aşa o să se desfăşoare totul până la sfârşitul campionatului”, a declarat Daniel Oprescu la finalul jocului, conform News Flux.

CSM Slatina, prima peste linia roșie a retrogradării

CSM Slatina are 26 de puncte și se situează pe locul 5 în Grupa B a play-out-ului din Liga 2, la nouă puncte de locul 6, CS Tunari, dar la egalitate cu locul 4, Viitorul Pandurii. În următoarea etapă din play-out-ul din Liga 2, a 3-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren advers, contra Concordia Chiajna

Apoi, slătinenii vor întâlni Viitorul Pandurii, pe terenul propriu.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-meciul-din-play-out-cu-csm-resita-19305353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-succes-clar-in-partida-cu-acsm-ceahlaul-19305326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-si-corvinul-au-remizat-in-etapa-2-din-play-off-ul-ligii-2-19305333

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-lui-neagoe-a-dat-de-pamant-cu-ceahlaul-lui-pustai-19305319

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-oficial-in-liga-3-19305316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-din-play-out-toate-jocurile-incep-la-ora-1100-inca-doua-echipe-isi-pot-asigura-matematic-mentinerea-in-esalon-19305216

Andrei PASCU 06 Apr. 2024, 17:21 Liga 2
Pe aceeași temă