Daniel Oprescu, redus la tăcere de portarul său, după ce CSM Slatina a pierdut la Concordia, unde a condus: ”N-avem nevoie de adversari, ne batem singuri”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2024, 16:50 Liga 2

CSM Slatina a condus la Chiajna, inclusiv la pauză, însă un gol marcat din corner a dereglat defensiva oltenilor și a impulsionat atacul Concordiei, care a mai înscris de alte două ori. 3-2 a fost scorul final în partida din ”cuibul” ”vulturilor verzi” ilfoveni, iar Slatina mai are de așteptat cel puțin o săptămână pentru a-și asigura matematic menținerea în Liga 2.

După eșecul echipei sale în runda a 3-a a play-out-ului, antrenorul Daniel Oprescu a făcut haz de necaz.

CSM Slatina a condus la Chiajna, dar a pierdut meciul cu Concordia

CSM Slatina putea obține matematic menținerea în Liga 2 cel puțin pentru încă un sezon în urma meciului de la Chiajna, desfășurat împotriva unui adversar deja cu obiectivul salvării îndeplinit.

La pauză, trupa olteană era în cărți, după ce Silvian Matei a marcat din careul mic cu o lovitură de cap, în minutul 33, după un corner bătut de Călin Toma și o minge recentrată cu capul de Valentin Alexandru.

Ilie Poenaru a făcut mai multe schimbări la pauză, iar jocul Concordiei și-a schimbat față. În special intrarea lui Gabriel Torje a fost decisivă. Fostul internațional a reușit egalarea în minutul 50, cu o execuție cu efect direct din corner, Velcu scăpând mingea după linia porții. La scurt timp după aceea, în minutul 56, Abel Stan a deviat cu capul pe spate după o centrare din dreapta a lui Corbu, a făcut-o direct la Torje, care s-a repliat mai bine în fața lui Constantin Radu și a marcat cu un șut din 6 metri central.

Ulterior, Torje a fost servant dintr-o lovitură liberă din dreapta, iar Adrian Bălan a sărit mai sus decât Stan și Velcu în 7 metri, de unde a deviat în poarta lăsată goală.

A mai înscris o dată și CSM Slatina, prin Valentin Alexandru (80), cu un șut din prima, din întoarcere, din 7 metri lateral dreapta, spre colțul lung, însă a fost insuficient pentru a obține măcar un punct în acest meci în care a condus.

Daniel Oprescu, supărat pe Velcu după înfrângerea cu Concordia

Daniel Oprescu s-a arătat extrem de supărat pe greşelile de portar ale lui Simion Velcu, preferat și de această dată în fața lui Sebastian Micu. Atât primul gol al Concordiei, cât și al treilea au venit în urma unor erori ale goalekeeperului.

”Ne-am bătut singuri. Primul gol este o ruşine. Al treilea, la fel… Velcu strigă el şi iese greşit… N-avem nevoie de adversari, ne batem singuri. Nu am ce să spun! Ce să spun, că ne-am băgat singuri mingea în poartă?”, a precizat, după joc, Daniel Oprescu, citat de News Flux.

CSM Slatina, în meciul cu Concordia: Velcu – Gherghe, A. Stan, C. Toma, Sil. Matei, Doman (cpt.), D. Dragu, Donca, Riza, Val. Alexandru, C-tin. Radu.
Rezerve: Micu – R. Popa, Mondragon, I. Mitran, Mih. Ion, Ciobănică, D. Marin, Kayondo, Leață.

CSM Slatina încă nu și-a asigurat menținerea în Liga 2. Are nevoie de o victorie în ultimele patru meciuri

CSM Slatina a rămas cu 26 de puncte în clasament și ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, având un avans de nouă puncte față de CS Tunari (17 puncte), ocupanta poziției a 6-a, a doua retrogradabilă. Tunariul a stat în această rundă.

Ambele echipe mai au de disputat câte patru jocuri în acest play-out, astfel că pot acumula încă 12 puncte. Slatina mai are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de menținerea în eșalonul secund.

În etapa următoare, a 4-a, trupa lui Daniel Oprescu joacă acasă cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 4, 29 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar CS Tunari are meci pe teren propriu, la Buftea, cu Concordia Chiajna.

Situația celorlalte cinci formații din Grupa B a play-out-ului este decisă din punct de vedere matematic.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-trei-echipe-si-au-asigurat-mentinerea-matematica-in-liga-2-19307472

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumbravita-a-pierdut-la-dej-si-inca-nu-si-a-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19307481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-out-liga-2-etapa-3-la-finalul-celor-sase-meciuri-care-incep-la-ora-1100-am-putea-cunoaste-si-ultimele-doua-retrogradate-din-acest-sezon-19307402

Marius ANGHEL 13 Apr. 2024, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă