CSM Reșița pierde în prelungiri la Viitorul Pandurii, dar Adrian Falub nu pare prea îngrijorat: ”Indiferent de rezultatul de la Târgu Jiu, tot trebuia să nu pierdem la Slobozia”

Mircea OGLINDOIU 25 Apr. 2021, 17:55 Liga 2
CSM Reșița pierde în prelungiri la Viitorul Pandurii, dar Adrian Falub nu pare prea îngrijorat: ”Indiferent de rezultatul de la Târgu Jiu, tot trebuia să nu pierdem la Slobozia”

Meci nebun la Târgu Jiu, între Viitorul Pandurii și CSM Reșița, astăzi, la prânz, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 2, Grupa B. Bănățenii au deschis scorul, s-au văzut conduși, au egalat în alte două rânduri, dar au pierdut în prelungiri, scor 4-3.

0-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, desfășurarea scorului în meciul Viitorul Pandurii – CSM Reșița

Tabela stadionului Municipal a fost pentru prima dată modificată în minutul 20, când Ninel Popescu a înscris cu un șut puternic, din 8 metri ușor lateral stânga, mingea fiind atinsă și de portarul Bogdan Moga, înainte să intre în plasă. Mihai Lixandru a egalat, după 8 minute, cu latul, din 7 metri, după cornerul executat, de pe partea dreaptă de atac, de Darius Buia. În minutul 31, Buia a trimis un șut-centrare, din lovitură liberă, de pe partea dreaptă, iar balonul, ușor-deviat fundașul Sima, care îi schimbat traiectoria, l-a păcălit pe portarul Cobrea. Dumitraș a avut șansa egalării în minutul 43, dar ”torpila” acestuia, de la peste 25 de metri, a lovit transversala și a revenit în teren.

La 8 minute de la reluarea părții secunde, Nini Popescu a egalat cu un șut din 15 metri, în dreapta portarului, care, din nou, a deviat balonul, înainte ca acesta să intre în plasă. În minutul 56, Darius Buia a izbutit și el ”dubla”, cu un șut din unghi, la colțul lung, în stânga portarului. A fost al treilea șut pe spațiul porții izbutit de gazde și al treilea gol! CSM Reșița a mai egalat o dată, în minutul 66, când mingea șutată din dreapta de N. Popescu a fost respinsă în față de portarul Moga, Alexandru Dulca a recuperat balonul și a trimis, din 12 metri central, mingea lângă bara din stânga.

Bănățenii n-au știut să gestioneze finalul jocului, iar, pe contraatac, Daniel Paraschiv a înscris cu capul, din 7 metri, din centrarea lui Lixandru, în minutul 90+1.

S-a încheiat 4-3 pe olteni, iar CSM Reșița a fost egalată la puncte de Unirea Slobozia, care, tot duminică la prânz, a remizat cu Petrolul, pe teren propriu, scor 1-1. Bănățenii au însă golaveraj 7-5, iar ialomițenii 5-3!

Adrian Falub: ”Am fost naivi și ne-am aruncat cu toții în atac”

La finalul jocului, antrenorul CSM-ului bănățean a considerat, pe bună dreptate, că echipa sa nu merita să piardă partida, după aspectul jocului.

”Un eșec dureros, având în vedere locul nostru din clasament și la modul în care s-a derulat jocul. Am controlat meciul, am dat trei goluri, dar am fost naivi. Trebuia să fim mai pragmatici și să nu urcăm toți în atac. Am fost euforici. Din păcate, am pierdut, deși noi am fi meritat să câștigăm după aspectul jocului. Am avut posesia mai bună, șuturi pe poartă mult mai multe, dar dacă iei patru goluri de natura aceasta, înseamnă că nu meriți să câștigi. Eu oricum, îi felicit pe băieți pentru joc, în sine. Nu schimbă prea mult datele problemei această înfrâgere. Dacă am fi câștigat, luam într-adevăr o opțiune serioasă în privința locului 5, dar cu un egal azi tot nu trebuia să pierdem la Slobozia, în ultima etapă. E adevărat, că poate ne era suficientă și o remiză la Unirea. Acum, dacă batem și noi la Buzău și ei la Bacău, etapa viitoare, poate conta goleverajul înaintea ultimului joc”, a declarat antrenorul Adrian Falub.

CSM Reșița, la egalitate cu Unirea Slobozia, pe locurile de baraj și retrogradare directră

În urma acestor rezultate, Petrolul rămâne pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului, cu 39 de puncte, iar Viitorul Pandurii e pe locul 2, cu 38 de puncte. CSM Reșița rămâne cu 25 de puncte și e tot pe locul 5, de baraj de menținere. Unirea Slobozia, tot cu 25 de puncte, e pe locul 6, direct retrogradabil, fiindcă are un golaveraj inferior: 5-3 față de 7-5.

Etapa viitoare, penultima a sezonului Ligii 2, a play-out-ului, CSM Reșița va juca, vineri, de la ora 11:00, în Valea Domanului, cu SCM Gloria Buzău.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-cu-miza-in-play-out-ul-ligii-2-viitorul-pandurii-csm-resita-incepe-la-ora-1200-unirea-slobozia-petrolul-are-startul-la-ora-1230-19181457

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-in-play-out-de-la-ora-1100-se-joaca-la-targu-jiu-cluj-si-slatina-in-play-off-asu-poli-o-intalneste-pe-fk-csikszereda-de-la-ora-1230-19181127

 

Mircea OGLINDOIU 25 Apr. 2021, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă