CSM Reșița a prins încredere după victoria din runda trecută și vrea să răpună și Unirea Dej. Analiza detaliată a lui Flavius Stoican și ce se întâmplă cu Erico da Silva

Andrei PASCU 09 Nov. 2023, 21:31 Liga 2
CSM Reșița a prins încredere după victoria din runda trecută și vrea să răpună și Unirea Dej. Analiza detaliată a lui Flavius Stoican și ce se întâmplă cu Erico da Silva

CSM Reșița dispută, în etapa a 13-a de Liga 2, un duel contra Unirea Dej, pe teren advers, sâmbătă, de la ora 11:00. O partidă între două echipe aflate în partea de jos a clasamentului, despărțite de numai trei puncte, în favoarea formației lui Flavius Stoican.

”Principalul” reșițenilor a făcut analiza duelului care va fi în format live-text pe Liga2.ro și vrea victoria și cele trei puncte, care ar urca trupa din Valea Domanului în ierarhia campionatului câteva poziții.

CSM Reșița, duel cu Unirea Dej în etapa a 13-a din Liga 2

CSM Reșița este favorită pe hârtie, mai ales că a câștigat runda trecută. Însă, are doar patru puncte acumulate în ultimele trei meciuri, în timp ce Unirea Dej are un singur succes, trei puncte, în ultimele cinci etape.

Reșițenii au nevoie de succes pentru a ține și Unirea Dej sub ei, pentru a fi cât mai sus de zona roșie, a retrogradării. Acum, CSM Reșița este pe locul 15, iar Unirea Dej este pe locul 18.

În primul rând, important este ceea ce am reușit în meciul de acasă cu cei de la Metaloglobus, pentru că am câștigat trei puncte importante şi multă încredere. Cred că este la fel de important acest aspect, faptul că jucătorii au încredere în forțele lor.

Pentru că, indiferent cum îi văd eu și cât de mult îi încurajez, atâta timp cât rezultatele nu vin, ei își pierd încrederea. A venit acest rezultat, avem un moral bun, dar suntem conștienţi că nu ne aşteaptă un meci ușor, chiar dacă întâlnim o echipă aflată în suferință.

Vom trata partida foarte serios și ne vom juca șansa noastră. Putem să fim bucuroşi după această întâlnire, dacă menținem același ritm, aceeași concentrare, aceeași dorință de a câștiga”, a spus Flavius Stoican înaintea partidei de la Dej, conform Radio Reșița.

Flavius Stoican ar putea miza pe Erico da Silva în Unirea Dej – CSM Reșița

Flavius Stoican a recunoscut că e posibil să mizeze încă de la această partidă pe cea mai recentă achiziție, pe experimentatul Erico da Silva (34 de ani, foto articol), prezentat zilele trecute.

Antrenorul are încredere că Erico da Silva va fi un om important în acest sezon, în care CSM Reșița vrea să se salveze de la retrogradare.

Faptul că Erico da Silva a semnat săptămâna aceasta cu noi e un câştig. Este un jucător pe care noi l-am dorit foarte mult. Îl cunosc ca fotbalist și ca om, și știu cât de mult își dorește, atunci când este la o echipă, ca echipa respectivă să aibă performanțe.

Este un fotbalist care muncește foarte mult şi care poate deveni un jucător de bază. Are toate ingredientele, ca să spun așa, și tot sprijinul nostru, al meu, ca antrenor, al președintelui clubului, al jucătorilor. Face antrenamente cu noi de mai bine de o lună și s-a simțit foarte apreciat de toți oamenii din clubul nostru.

Mai mult decât, a văzut cât de bine a fost primit fostul său coleg de la UTA, Damian Isac.

Deci avem cam toate atuurile să obținem un rezultat favorabil la Dej. Erico da Silva ar putea intra pe teren, dacă nu de la început, pe parcursul jocului. Depinde de cum îl simt la ultimele antrenamente.

Să nu uităm că totuși are o perioadă de inactivitate, mă refer la meciuri oficiale. Trebuie să fiu foarte atent şi sper să fiu inspirat când voi decide dacă ne ajută de la început sau pe parcursul jocului.

Important este că el își dorește foarte foarte mult să demonstreze că poate să ajute această echipă, și știu ce fel de caracter este”, a mai spus Flavius Stoican.

CSM Reșița și Unirea Dej, despărțite de numai trei puncte

Formația antrenată de Flavius Stoican a ajuns la 13 puncte în clasamentul Ligii 2 după victoria din runda trecută, 5-0 cu Metaloglobus, și este pe locul 15. Este la un punct de locul locul 14, CSM Slatina, și are cu două puncte peste următoarea clasată sub ea, chiar Metaloglobus.

În runda a 13-a din Liga 2, bănățenii au, așadar, meci pe teren advers, contra Unirea Dej, locul 18 cu 10 puncte. Runda trecută, clujenii au cedat cu 0-4 pe terenul formației Corvinul Hunedoara.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-13-a-de-liga-2-19292319

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-nu-a-primit-prelungirea-contractuala-la-steaua-19292339

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-disputa-meciuri-amicale-in-spania-19292323

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/steaua-da-cei-mai-multi-jucatori-in-lotul-romaniei-u18-19292320

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-o-noua-depunctare-primita-de-la-frf-din-cauza-ligitiilor-19292315

Andrei PASCU 09 Nov. 2023, 21:31 Liga 2
Pe aceeași temă