CSM Reșița adună puncte fără un joc convingător. Pelici recunoaște: ”Nu suntem o echipă spectaculoasă, dar fotbaliștii au jucat până la ultima picătură de energie”. Reacția lui Buș: ”Suntem ca un motor diesel”

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2020, 17:48 Liga 2
CSM Reșița adună puncte fără un joc convingător. Pelici recunoaște: ”Nu suntem o echipă spectaculoasă, dar fotbaliștii au jucat până la ultima picătură de energie”. Reacția lui Buș: ”Suntem ca un motor diesel”

CSM Reșița a câștigat cu 1-0 partida cu SCM Gloria Buzău, din deplasare, din etapa a 5-a a Ligii a 2-a. Alexandru Pelici a recunoscut că jocul echipei sale nu a fost unul foarte spectaculos, dar că este mulțumit de jucători, de faptul că au sperat că pot câștiga partida, lucru care s-a și întâmplat.

Alexandru Pelici: ”Am venit aici cu gândul să scoatem maximum din această deplasare” 

În vară, în perioada dintre sezoane, reșițenii au făcut multe schimbări de lot, iar echipa are nevoie, potrivit declarațiilor lui Pelici, de timp pentru ca jocul să se pună la punct. Vrea să formeze o echipă omogenă, care să pună probleme oricărui adversar. Lucrurile se vor regla în etapele următoare, a precizat antrenorul la finalul confruntării de la Buzău.

Importante sunt punctele. Nu suntem o echipă spectaculoasă, dar încet-încet se încropeşte o echipă, şi asta e ceea ce ne interesează: să fim un grup, un grup unit, care luptă până în ultima clipă. Am venit aici cu gândul să scoatem maximum din această deplasare. Îmi felicit jucătorii, pentru că au jucat chiar până la ultima picătură de energie, atât cei care au evoluat de la început, cât şi cei care au intrat pe parcurs. Chiar dacă aceste declaraţii par nişte şabloane, ăsta e adevărul, bravo lor, încet-încet arată a echipă” a declarat Alexandru Pelici, citat de Radio Reșița.

  • Echipa utilizată de Pelici cu SCM Gloria Buzău: Cobrea – Caius Lungu, Dudea, Dumitraș, L. Acka, Breșneni, Rob. Boboc, Danci, Dat, Laur. Buș, Bagherea
    Rezerve: Zimmermann – Szijj, Vasiu, Chera, D. Ene, Rasoveanu, Brînzan, Ad. Ilie

Larurențiu Buș: ”O victorie muncită, o victorie a întregii echipe” 

Laurențiu Buș a fost cel care a dus punctele reșițenilor. A marcat pe finalul primei reprize, în minutul 43. Atacantul a precizat la rândul său că a fost o victorie muncită, o victorie la care au contribuit toți jucătorii. Buș a lăsat de înțeles că a fost și o urmă de oboseală pe parcursul meciului, din cauza deplasării foarte lungi, de 12 ore.

O victorie muncită, o victorie a întregii echipe. Ne bucurăm pentru cele trei puncte.Am avut şi o deplasare lungă, aproape 12 ore pe autocar, dar ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor noastre. Cred că puţină lume ne dădea şanse să câştigăm aici. Într-adevăr, părem mult mai bine aşezaţi acum, se pare că suntem ca un motor diesel, ca să spun aşa”, a spus Laurenţiu Buş, potrivit sursei amintite.

CSM Reșița se află pe locul 10 în Liga 2, cu 7 puncte. Trece printr-o perioadă bună, pentru că după primul meci, când a pierdut cu 0-4 în fața Petrolului, a înregistrat două victorii și un egal. Următoarea confruntare e pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, locul 16.

Foto: Sebastian Tătaru/ Medifax Foto și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mai-mic-sau-egal-cu-zero-metaloglobus-u-cluj-0-0-dupa-un-meci-in-care-nimeni-n-a-meritat-mai-mult-19149977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-coman-eroul-echipei-din-recea-dupa-dubla-cu-rapid-ma-bucur-daca-am-intrat-in-istoria-comunei-cum-si-a-motivat-colegii-inainte-de-meci-19149984

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2020, 17:48 Liga 2
Pe aceeași temă