CSM Reșița a prins gustul succesului și a legat a doua victorie la rând în play-out, cu Concordia Chiajna. Adrian Falub atrage însă atenția: ”E insuficientă din păcate”

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2021, 15:24 Liga 2

CSM Reșița a început să prindă gustul victoriei și a ajuns la al doilea succes la rând în Liga 2. Sâmbătă, în etapa a 4-a a play-out-ului, a învins cu 2-0, pe teren propriu, Concordia Chiajna, după ce în meciul anterior a trecut de Aerostar Bacău cu același scor.

Succesul în fața ilfovenilor este unul extrem de important, întrucât Concordia Chiajna se află chiar deasupra Reșiței în acest moment, la o distanță de șase puncte după jocul direct. Eduards Visnakovs, minutul 53, și Cristian Danci, minutul 85, au adus victoria formației din Valea Domanului.

Adrian Falub: ”Cred că victoria nu se pune la îndoială și este una meritată” 

Antrenorul Adrian Falub nu avea cum să fie altfel decât foarte mulțumit la finalul confruntării, remarcând faptul că victoria echipei sale e cât se poate de corectă, în contextul celor întâmplate pe teren.

”Principalul” reșitețenilor speră însă ca momentul bun prin care trece echipa să se prelungească, pentru că lupta pentru locul de baraj, cu Unirea Slobozia, se anunță una extrem de disputată, care s-ar putea da până în ultima etapă a Grupei B.

”Cred că a fost o victorie meritată. Am fost o echipă care mental a stat bine, a fost motivată, a vrut să câștige, o echipă care a jucat inteligent din punct de vedere tactic. Am avut ocazii, am dominat jocul. Pot să spun și cred că victoria nu se pune la îndoială și este una meritată.

O victorie necesară, dar insuficientă din păcate. Mai avem mult de jucat și sperăm să mergem la baraj.

De când am venit la echipă chiar n-am ce să le reproșez la jucători, se antrenează foarte bine și chiar își doresc să se salveze de la retrogradare. Am auzit multe lucruri frumoase despre galerie, despre suporterii din Reșița și mi-ar fi plăcut să văd și eu ce înseamnă o atmosferă cu ei în tribune atunci când câștigăm. Sper că ne vom putea bucura la sfârșitul campionatului. Nu mă gândesc la meciurile rămase, momentan mă bucur de această victorie și mă concentrez pe meciul următor, cel cu Viitorul Pandurii. Orice pas greșit contează. Mă bucur de victorie, că am bătut o echipă care în ultimele 8 jocuri are 4 victorii și 4 egaluri. Reșița este o echipă care are spirit și este o echipă susținută de suporteri”, a declarat Adrian Falub la finalul partidei, citat de Caraș Online.

CSM Reșița a urcat pe locul de baraj! 

CSM Reșița a ajuns la 25 de puncte în urma victoriei cu Concordia Chiajna. A urcat pe locul de baraj, 5, cu un punct peste Unirea Slobozia. Între cele două se va da, după cum pare, lupta pentru poziția de baraj, întrucât Concordia Chiajna e pe locul 4, cu un avans de șase, respectiv șapte puncte peste cele două.

CSM Reșița va evolua săptămâna următoare împotriva liderului Grupei B a play-out-ului, Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto și Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-4-patru-meciuri-din-play-out-incep-la-ora-1100-la-constanta-bucuresti-resita-si-bacau-19179835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-suporterii-resitei-protest-inedit-fata-de-o-decizie-a-jandarmeriei-s-au-legat-cu-lanturi-de-copaci-pe-dealul-de-langa-stadion-pentru-a-pleca-de-aici-e-nevoie-de-un-flex-ori-de-o-dr-19179838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/a-inceput-inscrierea-la-licitatia-pentru-atribuirea-drepturilor-tv-din-liga-2-vanzarea-se-va-face-tot-pentru-trei-sezoane-benii-pe-care-i-au-primit-pana-acum-cluburile-19179587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-jucator-la-aerostar-care-si-striga-disperarea-ma-dau-cu-capul-de-pereti-cand-ma-ia-durerea-are-nevoie-de-16-000-de-euro-pentru-a-se-opera-clubul-n-a-vrut-sa-mai-auda-19179723

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2021, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă