CSM Focșani e decisă să mai facă o surpriză și să răpună și Concordia Chiajna. Sorin Colceag: ”Întâlnim un adversar care vrea în Liga 1, dar care trece prin momente tulbure”

Andrei PASCU 24 Oct. 2024, 18:13 Liga 2
CSM Focșani e decisă să mai facă o surpriză și să răpună și Concordia Chiajna. Sorin Colceag: ”Întâlnim un adversar care vrea în Liga 1, dar care trece prin momente tulbure”

Duelul uneia dintre nou-promovatele în Liga 2, CSM Focșani, din etapa a 11-a, este programat sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11:00, contra Concordiei Chiajna. Partida va avea loc pe terenul formației din județul Ilfov, iar Sorin Colceag, noul antrenor al Focșaniului, a prefațat întâlnirea.

CSM Focșani merge la Chiajna după o victorie în Liga 2, după ce a trecut cu 1-0 de CSM Slatina runda trecută, chiar pe terenul propriu. Acum, speră să aibă și noroc și să obțină cel puțin un punct, mai ales că ilfovenii abia au schimbat antrenorul.

CSM Focșani, decisă să învingă și Concordia Chiajna, în etapa a 11-a din Liga 2

Colceag are încredere pentru un rezultat pozitiv, chiar dacă pe hârtie, după cum a recunoscut indirect, Concordia Chiajna este favorită certă, mai ales că în fiecare sezon de Liga 2 a avut obiectiv calificarea în play-off-ul întrecerii, iar acum la nivel declarativ lucrurile stau la fel, tot cu dorința accederii în grupa pentru promovare, iar apoi să urce în SuperLiga României.

Antrenorul nou-promovatei a afirmat că este mulțumit de cum au arătat jucătorii săi până acum, de când a venit la echipă, sperând că formația din Focșani ar putea să facă surpriza și să scoată un rezultat pozitiv pe terenul Concordiei.

Sorin Colceag, încrezător după succesul cu CSM Slatina

CSM Focșani e pe atepenultimul loc în Liga 2, după falimentul echipei Viitorul Pandurii, dar Colceag se gândește doar la întâlnirea de sâmbătă, cu Concordia. Antrenorul și-a propus, în primul rând, ca jucătorii să își aibă încredere și să creadă că pot spera la un rezultat pozitiv acum, dar și că se pot salva de la retrogradare.

Înainte de startul etapei a 11-a din Liga 2, CSM Focșani devansează AFC Câmpulung Muscel și CS Mioveni.

”(…) Ne așteaptă un meci cu un adversar care are aspirații pentru Liga 1, dar care momentan trece prin schimbări, parcă e un moment mai tulbure, dar care poate să fie în lotul Chiajnei un catalizator, să facă un meci bun, să câștige. Trebuie să fim pregătiți, să găsim cele mai bune soluții și să fim periculoși pentru a câștiga acest meci.

Punctele sunt foarte importante, cum am mai spus trebuie să găsim consitența jocului care să ni le apropie. E un moment foarte bun, în care să cristalizăm, să putem să câștigăm, să bifăm victoria.

Chiajna a făcut o schimbare de antrenor, lucrurile nu mai sunt ca în momentul în care am întâlnit-o direct cu Dinamo, dar uneori schimbările pot provoca ceva bun și o anumită atitudine a jucătorilor.

Trebuie să fim pregătiți pentru acest joc”, a declarat antrenorul Focșaniului.

CSM Focșani, două victorii în 10 meciuri de Liga 2

Așadar, înainte de partida cu Concordia Chiajna, CSM Foșcani are șapte eșecuri, un egal și două victorii în Liga 2. A cedat în duelurile cu CFC Argeș (scor 0-2), Metalul Buzău (scor 0-3), ACSM Reșița (scor 0-1), CSC Dumbrăvița (scor 0-1), Steaua (scor 0-1), FC Bihor (scor 0-3) și FK Miercurea Ciuc (scor 0-1), dar a remizat cu FCU Craiova (scor 1-1), și a învins AFC Câmpulung Muscel (scor 2-0) pi CSM Slatina (scor 1-0).

CSM Focșani e pe locul 19, antepenultimul în Liga 2, înainte de startul etapei a 11-a. Are 7 puncte și devansează doar AFC Câmpulung Muscel, 6 puncte, și CS Mioveni, 5 puncte.

Analiza lui Sorin Colceag înainte de Concordia Chiajna – CSM Focșani, din etapa a 11-a din Liga 2:

Foto: CSM Focșani
Video: CSM Focșani

Andrei PASCU 24 Oct. 2024, 18:13 Liga 2
Pe aceeași temă