CSC Șelimbăr a ajuns la patru meciuri fără victorie și la trei înfrângeri, căpitanul său vorbește de rămânere ”cu picioarele pe pământ”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2024, 12:45 Liga 2

CSC Șelimbăr a suferit, miercuri, în meciul restant din etapa 1 a Ligii 2, a treia înfrângere în acest început de sezon, în șase jocuri. A pierdut cu scorul de 0-1 în deplasare la Hunedoara, contra Corvinului, cu un gol încasat în minutul 23, din partea fundașului Antoniu Manolache, după o centrare din corner și o lovitură de cap din 6 metri (foto, faza golului).

Echipa sibiană a legat, astfel, două eșecuri consecutive și a ajuns la cinci jocuri la rând în campionat în care nu câștigă, după începutul entuziasmant, acel 3-1 cu Metaloglobus. Acestei serii se adaugă și o altă înfrângere, 1-2 în deplasare la Alba Iulia, în Cupa României, contra echipei din Liga 3 CSM Unirea.

Raul Gherman, după eșecul Șelimbărului la Hunedoara: ”Trebuie să ne concentrăm mai mult pe finalizare”

Concluzii după jocul de la Hunedoara nu a tras antrenorul Constantin Schumacher, așa cum era normal, ci căpitanul de conjunctură Raul Gherman (21 de ani). Tânărul fundaș a primit banderola de căpitan în ultimul moment, după ce cel care trebuia să o poarte, fundașul Ciprian Natea, s-a resimțit la ședința de încălzire și a fost înlocuit în primul 11 de Cătălin Gogor, de obicei utilizat ca fundaș lateral.

”Am încercat să jucăm fotbal. Asta s-a văzut. Din primul minut am ieșit toți pe teren, concentrați ca să câștigăm acest meci. Din păcate, ni s-a întâmplat și la meciurile trecute. Ne-a lipsit șansa să marcăm. Am avut ocazii. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe finalizare, să fructificăm ocaziile și eu zic că o să fie bine în viitorul apropiat. Am încredere în colegi, am încredere în tot stafful tehnic. O să reușim și o să iasă și soarele pe strada noastră”, a spus Gherman în mini-interviul publicat de club pe pagina sa de Facebook.

Cei responsabili cu finalizarea în acest joc, jucătorii ofensivi, au fost Nerukh, Olariu, Rodri Hernando și Bucuroiu. Dintre aceștia, spaniolul a irosit o mare ocazie de gol, în minutul 41, din 7 metri, unde era nemarcat. Pe final, Monea (74, 83) a avut două situații în care a trimis cu capul pe lângă poartă.

Șelimbărul nu câștigă de patru etape, Gherman vorbește de rămas cu picioarele pe pământ!

Ultimele două jocuri, ambele desfășurate în deplasare, la Afumați și Hunedoara, au fost pierdute la limită, cu scorul de 0-1, după un joc bun al echipei antrenate de Constantin Schumacher, crede cel care a luat interviul.

”Este foarte greu pentru noi, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum și sigur o să reușim să legăm victorii”, a spus Gherman, care a jucat în toate cele șase meciuri din acest sezon de Liga 2, de patru ori ca titular.

”Am căpătam mai multă încredere în mine. Cu ajutorul lui Mister am început să prind încredere, curaj, iar asta se vede. Îi mulțumesc pentru toată încrederea și toate minutele acordate”, a mai declarat fotbalistul originar din Baia Mare, achiziționat la începutul anului de la Minaur Baia Mare. În partea a doua a sezonului trecut a prins 73 de minute în trei meciuri.

  • CSC Șelimbăr, în eșecul cu Corvinul: Măluțan – Buzan, Gogor, R. Gherman (cpt.), S. Șerban – Rob. Boboc, Cotogoi (Monea 61′) – D. Olariu, Rodri Hernando, Bucuroiu – Nerukh (Babic 61′). Rezerve neutilizate: Brașoveanu – Marrone, C. Soare, L. Popa, Butucel, Natea, Ayine.

Urmează meciul cu echipa fostului antrenor, Claudiu Niculescu

CSC Șelimbăr are 5 puncte acumulate în șase meciuri și se află pe locul 19 din 22 în Liga 2.

Următorul meci are loc în etapa a 7-a, când CSC Șelimbăr primește vizita, la Cisnădie, sâmbătă, de la ora 11:00, a celor de la FC Voluntari, împotriva cărora sibienii au o revanșă de luat, după ce în vară le-au luat antrenorul și mai mulți jucători. Se zvonește că Schumacher a și protejat anumiți jucători la meciul cu Corvinul pentru a nu-i obosi prea mult pentru întâlnirea cu Voluntariul.

Declarația lui Raul Gherman după Corvinul – CSC Șelimbăr 1-0:

Foto principal: Călin CorpaciuCorvinul Hunedoara
Foto și video: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 19 Sep. 2024, 12:45 Liga 2
Pe aceeași temă