CS Mioveni vrea să-și ia revanșa în fața suporterilor după debutul cu stângul în noul sezon. „Avem nevoie de încurajări și de susținere”

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 13:44 Liga 2
CS Mioveni vrea să-și ia revanșa în fața suporterilor după debutul cu stângul în noul sezon.**

CS Mioveni va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe propriul teren, cu Olimpia Satu Mare, într-un meci contând pentru etapa a doua a ligii secunde. Galben-verzii vin după un eșec usturător în prima etapă la Juventus București, înfrângere cu 4-1, și speră să facă un meci frumos și să scoată un rezultat bun.

În acest sens, antrenorii și jucătorii echipei fac un apel către suporteri să vină la stadion și să încurajeze echipa, pentru că este nevoie de suportul publicului în acest joc. Ieri, într-o conferință de presă ținută la Stadionul Orășenesc, antrenorul Alexandru Pelici și jucătorii Roberto Ayza și Eduard Stoica au vorbit despre importanța partidei cu Satu Mare, spunând totodată că așteaptă cât mai mulți spectatori la meci.

„Rog suporterii noștri să nu fie supărați pentru debutul cu stângul din acest campionat. Scorul, într-adevăr, este rușinoș, dar nu meritam să pierdem. Sperăm să ne revenim și să ne revanșăm în fața lor la meciul de sâmbătă. Îi așteptăm la meci să ne încurajeze și să urmărească o partidă frumoasă”, a declarat antrenorul Pelici.

„Sper să vină cât mai mulți spectatori la meci să ne susțină și să ne încurajeze. Este început de campionat și îi rugăm să treacă cu vederea eșecul din prima etapă. Acum este primul meci acasă, primul joc în fața propriilor suporteri, și avem nevoie de încurajări și de susținere, nu de înjurături și de apostrofări. Vom face un meci bun și la final ne dorim să ne bucurăm împreună”, a spus Roberto Ayza, completat de Edi Stoica: „Ne dorim ca suporterii echipei noastre să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne susțină. Noi le promitem că vom da totul pe teren, vom dat tot ce e mai bun din noi ca să câștigăm acest joc”.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 12 Aug. 2016, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă