CS Mioveni vrea să recupereze la Brăila punctele pierdute cu Foresta. Pelici: „Se anunță un meci dificil, o partidă disputată”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 16:13 Liga 2
CS Mioveni vrea să recupereze la Brăila punctele pierdute cu Foresta.** Pelici:

După ce etapa trecută s-a fript pe teren propriu, când se aștepta cel mai puțin, în fața unei echipe care nu știe sigur dacă va putea sau nu să termine campionatul, adică în remiza 2-2 cu Foresta Suceava, antrenorul Alexandru Pelici e superstițios și anunță că jocul de la Brăila, cu Dacia Unirea, va fi foarte dificil pentru CS Mioveni. Argeșenii care sunt la trei puncte în spatele poziției a doua promovabile direct vor juca miercuri, de la ora 17:00, în etapa a 31-a, intermediară, în fața echipei care runda trecută a pierdut umilitor, 0-3, pe terenul „lanternei roșii” Metalul Reșița.

„Toate partidele pe care le mai avem de disputat sunt importante. Vom încerca, în această deplasare, să recuperăm punctele pierdute și să luăm în continuare fiecare meci în parte, iar la finalul campionatului vom vedea unde vom fi. Egalul cu Foresta din etapa trecută nu a stricat neapărat atmosfera în lot, pentru că jocul a fost unul bun. Dacă vom evolua la fel în continuare ar trebui să vină și rezultatele. Important este să înscriem din ocaziile pe care ni le creăm. Nu suntem supărați pe joc, doar că nu am înscris, în plus trebuie să evităm greșelile individuale care ne-au costat la acest meci. Întâlnim o echipă foarte bună a campionatului, care a făcut jocuri bune acasă. Se anunță un meci dificil, o partidă disputată. Vin și ei după înfrângerea din partida din etapa trecută cu Reșița, iar acest rezultat nu cred că le-a căzut bine. Vom vedea ce va fi la ora meciului”, a declarat Pelici pentru site-ul oficial al CS Mioveni.

Pentru meciul cu Dacia Unirea, CS Mioveni nu se poate baza pe fundașul Marius Tomozei și pe mijlocașul Cosmin Năstăsie, ambii accidentați.

CS Mioveni e pe locul 5, cu 47 de puncte, iar Dacia Unirea e pe locul 8, cu 40 de puncte.

 

 
 
 
Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă