CS Mioveni, încă un meci cu o echipă care vrea play-off-ul. Duelul cu Unirea Slobozia, analizat de Constantin Schumacher: ”Adversarul face bine tranziția pozitivă, dar sper ca jucătorii mei să se închidă bine”

Andrei PASCU 19 Aug. 2023, 13:35 Liga 2
CS Mioveni, încă un meci cu o echipă care vrea play-off-ul. Duelul cu Unirea Slobozia, analizat de Constantin Schumacher: ”Adversarul face bine tranziția pozitivă, dar sper ca jucătorii mei să se închidă bine”

CS Mioveni are rezultate pozitive în acest sezon, atât în Liga 2, cât și în Cupa României. Două remize și o victorie are formația lui Constantin Schumacher, antrenorul sperând să continue echipa sa pe aceeași linie și duminică, în etapa a 3-a de Liga 2, cu Unirea Slobozia.

CS Mioveni – Unirea Slobozia e în format live-text la Liga2.ro, duminică, de la ora 11:00.

CS Mioveni vrea să pună piedică și echipei Unirea Slobozia

Echipa recent retrogradată din SuperLiga României nu a reușit să marcheze în campionat, înregistrând 0-0 cu Gloria Buzău și 0-0 cu Campionii FC Argeș. Antrenorul Mioveniului speră ca golul să vină acum, mai ales că în Turul 3 de Cupa României, cu CSM Râmnicu Vâlcea, a punctat de cinci ori (scor 5-0), pentru a avea șanse să obțină încă un rezultat pozitiv împotriva unei formații care vrea play-off-ul.

Constantin Schumacher își dorește atitudine din partea jucătorilor, plus pe care l-a remarcat și văzut tot mai des în urma primei etape, iar apoi în urma etapei a doua. ”Principalul” a lăsat de înțeles că și o remiză ar fi bună pentru CS Mioveni, care ar încheia pe plus primele trei etape de Liga 2, contra unor formații cu pretenții mult mai mari.

Va fi un meci foarte greu, meci cu o echipă foarte bună a campionatului. Sunt sigur că vor veni să își vândă scump pielea cei de la Slobozia. O echipă care joacă de trei-patru ani împreună, cu jucători care au jucat mult timp în Liga 1, dar sperăm că, jucând acasă, vom face un meci bun, vom marca, iar la final echipa noastră să câștige.

Mă aștept la un meci foarte greu, Unirea Slobozia e o echipă care face bine tranziția pozitivă, dar sper ca jucătorii mei să se închidă bine, să aibă o atitudine bună, iar la finalul partidei să ne bucurăm.

Sper să facem un meci bun, să avem o atitudine bună, să îi motivez pe jucători, pentru că este important pentru ei să demonstreze că pot și mai mult de atât. Sunt sigur că vor arăta din ce în ce mai bine.

E important, după cele două meciuri de Liga 2, să continuăm bine.

Marius Tomozei, care la primul meci s-a ales cu ligamentul întins, nu va juca împotriva Sloboziei”, a declarat Schumacher despre partida cu Unirea Slobozia, conform CS Mioveni.

CS Miovni, locul 14 în Liga 2

În acest moment, CS Mioveni este pe locul 14 în Liga 2, cu două puncte. Tot două puncte au mai acumulat alte cinci echipe, Steaua, Chindia Târgoviște, Campionii FC Argeș, Metaloglobus și Viitorul Pandurii.

https://www.youtube.com/watch?v=WdyoCBTjc94

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-din-play-off-ul-cupei-romaniei-19280949

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-3-a-a-ligii-2-19280616

Andrei PASCU 19 Aug. 2023, 13:35 Liga 2
Pe aceeași temă