CS Mioveni, totul sau nimic în ultimele două etape din play-off. Primarul Ion Georgescu e decis să oprească finanțarea: ”Dacă nu promoveză, primăria se delimitează de secția de fotbal. Cei responsabili își asumă în aceiași măsură, atât realizările, cât și decepțiile”

Răzvan STÎNGĂ 26 Jul. 2020, 11:14 Liga 2
CS Mioveni, totul sau nimic în ultimele două etape din play-off. Primarul Ion Georgescu e decis să oprească finanțarea: ”Dacă nu promoveză, primăria se delimitează de secția de fotbal. Cei responsabili își asumă în aceiași măsură, atât realizările, cât și decepțiile”

CS Mioveni și-a păstrat, după victoria cu Campionii FC Argeș din deplasare (scor 3-2), șansele la primele două locuri în play-off-ul Ligii 2, dar are nevoie de continuitate în ultimele două etape pentru a nu sta la mâna rezultatelor. Fanii s-au arătat nemulțumiți de evoluția echipei de până la victoria cu piteștenii, iar primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a reacționat pe un site de socializare.

Ion Georgescu: ”Dacă echipa de fotbal CS Mioveni nu va promova, primăria se va delimita de secția de fotbal din toate punctele de vedere”

Edilul a precizat că echipa antrenată e Claudiu Niculescu are ca obiectiv promovarea în Liga 1, indiferent dacă termină play-off-ul pe primele două locuri sau dacă finalizează întrecerea pe poziția a 3-a și câștigă barajul cu o echipă din prima divizie. Acesta, prin Primăria Mioveni, este decis să nu mai finanțeze clubul de fotbal dacă nu se bifează obiectivul.

Referitor la partida de fotbal de aseară (n.r. – după eșecul cu UTA din 20 iulie) din play-off-ul Ligii, sunt de acord cu toți cei care s-au arătat dezamăgiți de prestația echipei, le înțeleg supărarea și pot spune că nu m-am așteptat la un joc atât de slab din partea echipei noastre, care lasă impresia că nu ne dorim să promovăm.

Deși înțeleg supărarea suporterilor, nu îmi pot asuma acuzele venite din partea fanilor, pentru că, în fond nu joacă primarul în echipa de fotbal. Astfel, doresc să anunț public că în situația total nefericită în care echipa de fotbal CS Mioveni nu va promova, primăria se va delimita de secția de fotbal din toate punctele de vedere.

Rămânem optimiști, credem în șansa noastră, iar cei responsabili își vor asuma în aceiași măsură, atât realizările, cât și decepțiile”, este mesajul lui Ion Georgescu de pe Facebook.

Claudiu Niculescu nu s-a entuziasmat după victoria cu Campionii FC Argeș: ”Nu pot să-mi exprim bucuria, pentru că urmează meciuri foarte grele”

CS Mioveni a obținut prima victorie din play-off-ul Ligii 2 în meciul din deplasare cu Campionii FC Argeș. S-a impus cu 3-2 la capătul unui duel foarte spectaculos, cu răsturnări de scor și rămâne în lupta pentru promovarea în Liga 1, cu șanse reale. În primele două etape, Mioveniul a făcut 0-0 cu Rapid pe teren propriu și a pierdut, tot acasă, cu UTA, 0-2.

Cele trei puncte de vineri seară obținute cu Campionii FC Argeș au urcat-o pe CS Mioveni până pe locul 3 în clasamentul play-off-ului. În ultimele două etape, formația pregătită de Claudiu Niculescu va juca în deplasare cu Turris Oltul, pe 28 iulie, și pe teren propriu cu Petrolul, pe 1 august.

Eu sper că da (n.r. – că CS Mioveni poate promova), dar mai întâi să ajungem acolo. Întâi să vedem, pentru că nu aș vrea să vorbim despre viitor, ci doar despre prezent. Dacă vom ajunge acolo, vedem. Întâi să ajungem acolo, să ne facem datoria și vom vedea cum o să procedăm. Cele mai bune două echipe din acest play-off vor urca în Liga 1. Mă bucur foarte tare de victorie, dar sunt puțin ponderat. Nu pot să-mi exprim bucuria, pentru că urmează meciuri foarte grele. Sunt meciuri grele pentru toate echipele, dar să recunoaștem că am făcut un mic pas către visul nostru. Nu am realizat visul, dar ar fi păcat ca acest succes să nu fie dublat de un alt succes marți cu Turris.

Am mai spus de câteva ori că e greu ca o echipă din Liga 2 să se lupte de la egal la egal cu o echipă de Liga 1, indiferent de echipă, în două manșe. Dacă ar fi într-o singură manșă pe teren neutru, ar fi altceva. Dar nu decid eu asta”, spunea Claudiu Niculescu la finalul partidei Campionii FC Argeș – CS Mioveni.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-cele-trei-meciuri-din-etapa-a-4-a-a-play-off-ului-ligii-2-au-suferit-modificari-la-program-uta-are-nevoie-de-un-punct-cu-rapid-pentru-a-promova-matematic-in-liga-1-19140799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-a-gasit-explicatii-dupa-infrangerea-cu-cs-mioveni-tineretea-din-pacate-isi-spune-si-cuvantul-argesul-a-cazut-de-pe-podiumul-play-off-ului-desi-visa-la-locul-2-direct-19140775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-spera-din-nou-la-promovare-dupa-un-succes-pe-muchie-de-cutit-cu-arges-claudiu-niculescu-am-facut-un-mic-pas-catre-visul-nostru-de-ce-a-absentat-capit-19140776

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-de-arges-poate-trimite-pitestiul-pe-loc-direct-promovabil-si-scoate-mioveniul-din-calculele-promovarii-ori-poate-complica-si-mai-mult-situatia-din-play-off-ul-ligii-2-restant-19140720

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Jul. 2020, 11:14 Liga 2
Pe aceeași temă