CS Mioveni nu a ratat ocazia să își mai treacă în cont o victorie, în partida cu ultima clasată a Ligii 2. Claudiu Cojocaru, după succesul cu Progresul Spartac: ”Suntem pe drumul bun”

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 17:27 Liga 2
CS Mioveni nu a ratat ocazia să își mai treacă în cont o victorie, în partida cu ultima clasată a Ligii 2. Claudiu Cojocaru, după succesul cu Progresul Spartac: ”Suntem pe drumul bun”

CS Mioveni și-a respectat statutul în etapa a 7-a de Liga 2 și a trecut, pe teren propriu, de ultima clasată, Progresul Spartac, cu scorul de 3-1. A condus cu 2-0 echipa lui Constantin Schumacher, dar la pauză avea numai 1-0.

A avut marcatori diferiți în duelul cu trupa pregătită de Andrei Erimia, care a adunat numai un punct până acum.

CS Mioveni, succes cu 3-1 în partida cu Progresul Spartac

Gazdele au marcat pentru 1-0 după nici măcar un sfert de oră, în minutul 13, prin Remus Guțea. Acesta avea să fie scorul la pauză, iar la nouă minute de la reluare au dublat avantajul de pe tabelă, prin Christo Bolohan.

Au fost apoi câteva minute de emoții pentru CS Mioveni, pentru că Andreas Chirițoiu a redus din diferență pentru Progresul Spartac, în minutul 54. Însă, după patru minute a marcat Ștefan Blănaru, a făcut 3-1 și a stabilit scorul final al întâlnirii de la Mioveni.

  • Primul 11 al CS Mioveni contra Progresului Spartac: Fl. Croitoru – Trașcu, R. Garutti, Dandea, Șerbănică (cpt.) – Cărăruș, D. Toma – Căprescu (Bolohan 46′), Massaro, Guțea – Blănaru
    Rezerve: Val. Sima – Mih. Costea, Ignat, Pleșa, Coșereanu, Văsălie, Gogor, Duțan

Claudiu Cojocaru, reacție după CS Mioveni – Progresul Spartac

La finalul partidei, Claudiu Cojocaru, președintele executiv al CS Mioveni, a declarat că au fost 90 de minute dificile pentru trupa lui Constantin Schumacher, care putea să nu fie concentrată și putea avea de suferit în duelul cu ultima clasată din Liga 2.

CS Mioveni are un parcurs bun în Liga 2, după șapte meciuri, cu două victorii, patru egaluri și un eșec. Însă, încrederea echipei este și că în curând se vor întoarce jucătorii accidentați, fiind câteva probleme medicale importante în lot.

Nu a fost un meci ușor, știam că va fi un meci greu. Toate echipele sunt echilibrate valoric la Liga 2, dar în jos. Foarte importante sunt punctele pentru noi, important că am câștigat acasă, dar e adevărat că am și pierdut un meci. Per total, suntem pe un drum bun.

Blănaru e un atacant experimentat și util, de aceea ne-am rugat de el să vină, am insistat, știam că ne va ajuta mult în momentele cheie.

(N.r. – Despre accidentări) Claudiu Herea a fost operat la claviculă, Tincău a avut o problemă musculară, Burnea are în continuare probleme și va fi accidentat o perioadă mai lungă, Tomozei abia a reluat pregătirile. Am avut câteva probleme medicale importante”, a spus conducătorul Mioveniului la Metropola TV.

CS Mioveni, meci complicat în etapa a 8-a de Liga 2

Cu 10 puncte acumulate în primele șapte etape, CS Mioveni ocupă momentan locul 9 în clasamentul Ligii 2. 10 puncte mai au și Chindia Târgoviște, CSM Ceahlăul, Campionii FC Argeș și Viitorul Pandurii. Doar gorjenii sunt sub trupa lui Schumacher, pe locul 10, cu golaveraj mai slab.

În runda următoare a Ligii 2, a 8-a, CS Mioveni va juca pe teren advers, cu Corvinul Hunedoara (locul 1, 19 puncte).

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-dupa-csm-alexandria-campionii-fc-arges-3-2-19286085

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-baneasa-progresul-fundulea-din-liga-3-reprogramata-19286090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bucurie-mare-la-csm-resita-dupa-victoria-cu-concordia-chiajna-scor-3-2-19286070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-primul-succes-in-liga-2-2-1-cu-csm-ceahlaul-19286063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-pierde-dupa-472-de-zile-cu-viitorul-pandurii-antrenorul-florin-maxim-spune-ca-era-constient-ca-invincibilitatea-nu-poate-dura-mult-dupa-promovarea-in-liga-2-pana-la-urma-trebuia-s-19286053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

Andrei PASCU 24 Sep. 2023, 17:27 Liga 2
Pe aceeași temă