CS Mioveni, test dificil contra Corvinului. Argumentul pe care Constantin Schumacher mizează când vorbește de o victorie surprinzătoare

Andrei PASCU 29 Sep. 2023, 15:28 Liga 2
CS Mioveni, test dificil contra Corvinului. Argumentul pe care Constantin Schumacher mizează când vorbește de o victorie surprinzătoare

CS Mioveni are șansa să bifeze primele două victorii la rând în Liga 2, în acest sezon, în runda a 8-a, luni, de la ora 16:00, urmând să întâlnească, pe teren advers, Corvinul Hunedoara. Un duel foarte important pentru echipa din Mioveni, care va sta față în față locul 3 înainte de startul rundei.

Constantin Schumacher a prefațat partida, în cadrul unei conferințe de presă, și a declarat că simte că jucătorii săi pot face surpriza, să ia cele trei puncte.

CS Mioveni, meci foarte greu în etapa 8 de Liga 2, contra Corvinul Hunedoara

CS Mioveni este la mijlocul clasamentului, chiar pe locul 10 înainte ca etapa să înceapă, dar victoriile înregistrate până acum nu au fost obținute în fața vreunei echipe care e la nivelul Corvinului Hunedoara, dacă ne raportăm la rezultatele înregistrate până acum. CS Mioveni a învins CSM Ceahlăul, scor 1-0, și Progresul Spartac, scor 3-1.

Al doilea succes a venit chiar în runda trecută și, chiar dacă a fost înregistrat, până la urmă, în fața ultimei clasate, Constantin Schumacher se bazează foarte mult pe un impact pozitiv la capitolu moral.

Constantin Schumacher, antrenor CS Mioveni, vrea să profite de oboseala echipei Corvinul Hunedoara

În altă ordine de idei, pe lângă omogenitatea din lotul echipei Corvinul Hunedoara, care este un plus după cum a declarat Schumacher, e posibil ca hunedorenii să fie puțin obosiți în urma partidei pe care au disputat-o la mijlocul săptămânii, în debutul grupelor de Cupa României.

Corvinul Hunedoara a primit vizita formației Chindia Târgoviște, pe care a învins-o cu 2-0.

O partidă foarte grea, jucăm cu o echipă care evoluează de patru ani împreună, nu a pierdut acasă de foarte mult timp, sperăm să o facă acum! Are în componență jucători care au evoluat la nivelul Ligii 1 și Ligii 2. Sunt aceiași jucători și antrenor de mult timp, echipa are automatisme de joc, foarte bine puse la punct, dar eu sper ca echipa mea să se adapteze și să facem un joc bun.

Am mai avut teste de maturitate, cu echipe care vor promovarea și în play-off, dar jucăm cu o echipă bună acum, am jucat și amical contra ei, știm ce vrea, dar important e cum ne vom prezenta noi.

Corvinul e o echipă care nu a pierdut acasă de foarte mult timp, dar dacă noi vom fi atenți pe ceea ce am pregătit, pe organizare, cred că vom face un rezultat bun. Este o echipă care nu are obiectiv promovarea, pentru că nu are dreptul, cred că obiectivul e Cupa României.

Cu Chindia Târgoviște a jucat cu majoritatea jucătorilor pe care mizează și în campionat și e posibil să fie o uzură acolo. Dar, acolo e o echipă matură, cu experiență. Important e ca echipa mea să se adapteze rapid și să fie la capacitate maximă.

Sunt sigur că, pentru noi, meciul cu Progresul a arătat că avem valoare, chiar dacă am jucat cu ultima clasată. Am avut foarte multe ocazii de gol, sunt bucuros de asta, sunt sigur că vom avea oportunități și la Corvinul și trebuie să marcăm când vom avea șansa (…)”, a spus Constantin Schumacher la conferința de presă.

 

CS Mioveni, la mijlocul clasamentului în Liga 2

Cu 10 puncte acumulate în primele șapte etape, CS Mioveni ocupă momentan locul 10 în clasamentul Ligii 2. 10 puncte mai au și Chindia Târgoviște, CSM Ceahlăul, Campionii FC Argeș, CSM Slatina și Viitorul Pandurii. Doar gorjenii sunt sub trupa lui Schumacher, pe locul 10, cu golaveraj mai slab.

În runda următoare a Ligii 2, a 8-a, CS Mioveni va juca, așadar, pe teren advers, cu Corvinul Hunedoara, locul 3 cu 14 puncte. Până la pauza de iarnă mai sunt opt etape de campionat, iar Constantin Schumacher este convins că de acum echipele se știu, se cunosc, pentru că în primele șapte etape au fost anumite necunoscute, în special față de echipele promovate din Liga 3 și cele care au schimbat semnificativ loturile.

Pentru orice echipă, cele opt etape care mai sunt de jucat până se întrerupe campionatul, sunt foarte importante, de acum fiecare echipă își cunoaște adversarul, sistemul, știe ce joacă. De acum, toate echipele vor fi pregătite, toți ne-am format și organizat, știm cum arată adversarele.

Cele opt etape rămase sunt foarte importante pentru toate echipele, să găsească ritmul și să atingă obiectivele pe care le au”, a mai spus antrenorul Mioveniului.

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-unirea-dej-primul-meci-al-etapei-a-8-a-a-ligii-2-19286924

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-primeste-vizita-formatiei-chindia-targoviste-in-etapa-8-de-liga-2-19286930

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/walace-alves-da-silva-reactie-dupa-steaua-universitatea-cluj-19286925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chipciu-si-a-primit-replica-din-parte-suporterilor-stelei-dupa-declaratiile-facute-la-finalul-jocului-din-ghencea-19286915

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/alin-pinzaru-debut-incurajator-la-csm-alexandria-cu-un-esec-cu-cfr-cluj-19286891

Andrei PASCU 29 Sep. 2023, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă