CS Mioveni, gata de reluarea campionatului. Pelici: „Trebuie să pornim cu motoarele turate la maximum”

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 11:27 Liga 2
CS Mioveni, gata de reluarea campionatului.** Pelici:

CS Mioveni va începe, vineri, sezonul cu un meci în campionat contra Dunării Călărași, partidă contând pentru etapa a22-a a ligii secunde. Galben-verzii sunt pregătiți de acest meci, iar ieri, într-o conferință de presă ținută la stadionul Orășenesc, președintele clubului, Dumitru Olteanu, și antrenorul Alexandru Pelici au vorbit despre acest început de sezon.

Dumitru Olteanu a explicat în fața ziariștilor importanța lunii martie pentru clubul său, subliniind faptul că echipa de fotbal este angrenată în două competiții, campionat și cupă, ambele aflate în faze importante. „După cum știți, vineri, începe sezonul. Avem o primăvară mult așteptată la Mioveni, echipa noastră fiind angrenată pe două fronturi, campionat și cupă. Echipa este pregătită, cred și sper că este aproape de vârful de formă. Luna martie este una foarte dificlă, iar această primăvară începe cu meciul de vineri contra Călărașiului, o echipă incomodă, care a adus șase-șapte jucători. Cu ajutorul publicului spectator care vreau să ne fie alături, să ne încurajeze, sper să începem bine și să pornim cu o victorie. Avem patru meciuri în martie, plus unul acum în februarie, plus cel de cupă. Îmi doresc foarte mult să ieșim cu bine din aceste meciuri”, a spus Olteanu.

„Atât campionatul, cât și cupa sunt obiectivele clubului. Cupa României este un bonus pentru noi, după ce am reușit să aducem aici o echipă de Liga 1, și am realizat chiar mai mult, eliminând-o. Echipa este pregătită. Cu Voluntariul nu va fi ușor, dar eu îmi mențin părerea, că șansele sunt împărțite egal, 50-50 la sută”, a mai declarat Olteanu.

Antrenorul principal Alexandru Pelici a făcut și el o scurtă caracterizare a perioadei de iarnă, dar și a zilelor importante care urmează pentru echipă. „Consider că am făcut o pregătire bună în această iarnă și că suntem în grafic. Așteptăm cu încredere începutul sezonului și ne dorim să pășim cu dreptul și să începem cu o victorie. Așa cum spunea și domnul președinte, avem o lună grea, iar când se termină luna martie, ori suntem toți sus și bucuroși, ori trișit, fără să mai putem da timpul înapoi, așa că trebuie să pornim cu motoarele turate la maximum. Vreau să fim echilibrați și în a­ceastă parte a doua a campionatului, să luăm lucrurile pas cu pas. Important este să începem bine așa cum spuneam. Va fi un campionat de anduranță și trebuie să ai constanță în a acumula puncte”, a declarat și Alexandru Pelici.

Vineri, de la ora 18:00, în nocturnă, CS Mioveni primește vizita echipei Dunărea Călărași în primul meci al etapa a 22-a a Ligii 2. CS Mioveni se află pe locul 6, cu 34 de puncte, iar Dunărea e pe 12, cu 23 de puncte.

Programul echipei CS Mioveni în luna martie:

etapa 23 / 4 martie: CS Mioveni stă, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Tărlungeni.
etapa 24 / 11 martie: CS Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă
etapa 25 / 18 martie: ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni
etapa 26 / 25 martie: CS Mioveni – CS Balotești
sferturi de finală Cupa României / 28-30 martie: CS Mioveni – FC Voluntari

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 23 Feb. 2017, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă