CS Mioveni e gata de prima victorie în Liga 2! Constantin Schumacher e optimist înaintea confruntării cu Ceahlăul: ”Am demonstrat că adversarilor trebuie să le fie frică de noi”

Andrei PASCU 24 Aug. 2023, 19:36 Liga 2
CS Mioveni e gata de prima victorie în Liga 2! Constantin Schumacher e optimist înaintea confruntării cu Ceahlăul: ”Am demonstrat că adversarilor trebuie să le fie frică de noi”

CS Mioveni are, în etapa a 4-a de Liga 2, un meci ceva mai ușor pe hârtie, cu o nou-promovată din Liga 3, CSM Ceahlăul, după ce a întâlnit, în primele trei runde, numai formații care vor play-off-ul în actuala stagiune.

Trupa din Mioveni vrea salvarea de la retrogradare, iar în primele trei runde nu a pierdut și a adunat trei puncte. Un parcurs bun până acum, după cum a declarat antrenorul Constantin Schumacher înaintea partidei cu formația din Piatra Neamț, din deplasare, la conferința de presă.

CS Mioveni, gata de prima victorie în Liga 2, în deplasarea de pe terenul echipei CSM Ceahlăul

CS Mioveni are încredere că va arăta tot mai bine, iar primele rezultate din acest sezon îi dau încredere, lucru care se poate vedea și în teren, conform lui Constantin Schumacher. În plus, s-a și întărit CS Mioveni în ultima perioadă, lucru care atrage atenția și care, după cum a spus antrenorul, va stârni prudență multă din partea adversarelor.

Constantin Schumacher nu crede că partida cu CSM Ceahlăul va fi mai ușoară decât primele trei etape, dar e convins că Mioveni poate bifa un succes important, un succes care să o mai urce în clasament la finalul actualei runde de Liga 2, a 4-a a sezonului regular.

Avem un meci greu, cu o echipă în formă, cu două victorii. Un antrenor bun, care încearcă să imprime stilul de joc, s-au adus și acolo mulți jucători, dar important e ce vom face noi. Important e că toți jucătorii mei sunt valizi, în afară de Burnea și de Tomozei.

Sper să facem un meci bun, să câștigăm, chiar dacă va fi unul dificil. Sper ca echipa mea să înțeleagă mesajul și să înțeleagă că vreau să întindem cât mai mult perioada bună pe care o avem.

Nu am temeri față de echipa mea, ci de ce se va întâmpla acolo. Am demonstrat că adversarilor trebuie să le fie frică, dar important e să fim umili. Să înțelegem ceea ce suntem. Ne dorim ca echipa să joace tot mai bine, obiectivul nostru e salvarea de la retrogradare. După, vom vedea unde vom fi. Trebuie să facem o echipă bună, să arătăm că suntem o echipă bună de Liga 2.

Sunt mulțumit de punctele adunate, jucătorii au venit în număr mare. Am obținut rezultate bune, jucătorii au avut o atitudine exemplară și sunt sigur că pot face și mai mult. Asta le transmit și lor, cred în ei și pot face mai mult, au calitate.

Ceahlăul a avut meciuri cu echipe care se bat la altceva decât la play-off, dar a început bine. E o echipă care acasă joacă agresiv, vor veni și suporteri, acolo se simte entuziasmul. Sunt singur că vor fi mulți suporteri, dar noi vrem să ne facem jocul, să facem un joc bun. Apoi, rezultatul va veni în urma a cum vom arăta noi”, a spus Constantin Schumacher la conferința de presă.

CS Mioveni, locul 10 în Liga 2

În acest moment, CS Mioveni este pe locul 10 în Liga 2, cu trei puncte. A înregistrat trei remize în primele trei runde, 0-0 cu Gloria Buzău, 0-0 cu Campionii FC Argeș și 1-1 cu Unirea Slobozia.

În runda a 4-a, CS Mioveni va juca pe terenul formației CSM Ceahlăul. Miercuri și-a aflat și adversara din play-off-ul Cupei României, care o poate duce în grupe. Va întâlni, pe teren propriu, o formație din SuperLiga României, FC Botoșani.

Înaintea partidei de la Piatra Neamț, CS Mioveni a anunțat alte două achiziții, Alexandru Dandea, ex FC Brașov, și Andrei Iana, ex CSM Deva, care au și fost alături de Constantin Schumacher la conferința de presă:

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-vrea-mai-intai-sa-micsorese-ecartul-19281698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-in-liga-6-timis-19281694

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-brasov-are-un-nou-presedinte-un-fost-europarlamentar-19281676

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-play-off-cupa-romaniei-19281593

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/scm-zalau-a-picat-in-play-off-ul-cupei-romaniei-cu-poli-iasi-19281670

Andrei PASCU 24 Aug. 2023, 19:36 Liga 2
Pe aceeași temă