CS Mioveni, prima înfrângere în Liga 2. Totuși, Constantin Schumacher e mai încrezător ca niciodată: ”Vom face tot ce putem să fim aproape de play-off”

Andrei PASCU 04 Sep. 2023, 13:17 Liga 2
CS Mioveni, prima înfrângere în Liga 2. Totuși, Constantin Schumacher e mai încrezător ca niciodată: ”Vom face tot ce putem să fim aproape de play-off”

CS Mioveni a înregistrat prima înfrângere în Liga 2 în acest sezon, în etapa a 5-a, cu CSC Dumbrăvița, pe teren propriu. A cedat la limită, 0-1, la finalul unei partide în care a pierdut, se pare, pentru o perioadă un jucător important, pe Claudiu Herea, accidentat serios.

Formația din județul Timiș s-a impus la limită, scor 1-0, în urma unui reușite venite după pauză.

CS Mioveni, eșec cu CSC Dumbrăvița, scor 0-1

CSC Dumbrăvița s-a impus în urma reușitei lui Dragan Paulevici, care a punctat în minutul 59, și a trecut în rândul echipei sale trei puncte în clasamentul din Liga 2. Referitor la accidentarea lui Claudiu Herea, el a căzut în urma unui duel, în minutul 48, la mijlocul terenului, și a fost dus imediat la ambulanță, având o problemă la claviculă.

La finalul întâlnirii, Constantin Schumacher, antrenorul Mioveniului, a declarat că e dezamăgit de rezultatul, dar era convins că partida va fi una grea din cauza faptului că jucătorii săi au jucat și în Cupa României, în Play-off, la mijlocul săptămânii trecute, dar și pentru că are un număr important de accidentați.

  • CS Mioveni în meciul cu CSC Dumbrăvița: Fl. Croitoru – Trașcu, R. Garutti (Mih. Costea 76′), Ignat, Șerbănică (cpt.) – Cl. Herea (Coșereanu 49′), D. Toma, Cărăruș (Văsălie 60′), Guțea (Duțan 60′) – Blănaru, Tincău (Căprescu 61′)
    Rezerve neutilizate: Bădescu – Dandea, Massaro, Bolohan

Constantin Schumacher, analiza partidei CS Mioveni – CSC Dumbrăvița

Ceva de spus a avut antrenorul și în privința golului marcat de CSC Dumbrăvița, la care ”centralul” și ”asistentul” au luat decizii diferite în primă fază. ”Centralul” a validat apoi golul, pe motiv că balonul recepționat de Paulevici, chiar dacă era în spatele ultimului fundaș al Mioveniului, se afla în poziție regulamentară, nu de offside.

Chiar și pe filmarea meciului se vede că un jucător de la CS Mioveni trimite balonul către fotbalistul advers, motiv pentru care poziția este corectă.

Felicit echipa oaspete, a făcut ce și-a propus, a stat la cutie, a ieșit de două ori pe contraatac. Am făcut o eroare personală și am pierdut. Trebuie să ridicăm capul, știm care e obiectivul nostru chiar dacă am avut meciuri bune. Azi nu a fost meciul dorit, pentru că e foarte ușor să spun că am avut accidentați, am jucat cu patru jucători care au evoluat și în Cupa României, dar am știut la ce mă înham, știam că vor veni și astfel de momente.

Îmi pare rău că a venit așa devreme, dar sunt sigur că această echipă, după următoarele etape, va ajunge iar sus.

(N.r. – Despre gol) Nu mi-am dat seama, era mingea la noi, nu știa nici arbitrul ce să facă. A fost o fază penibilă, dar până la urmă a decis meciul. Noi am pregătit meciul toată săptămâna, știam că va fi un meci dificil. Le-am spus jucătorilor că lumea așteaptă mai mult de la noi după meciurile trecute, știau asta, dar acest meci poate ne-a trezit.

Sunt sigur că, dacă echipa asta va fi lăsată în pace, va fi mai sus, aproape de play-off. Vom face tot ce putem să fim aproape de play-off, pentru că avem echipă bună! Am încredere în echipa mea, chiar dacă am pierdut acum. Sunt sigur că următoarele meciuri vor fi mai bune”, a spus Constantin Schumacher despre partida cu CSC Dumbrăvița.

https://www.youtube.com/watch?v=7fY37nFWabY

CS Mioveni, locul 10 în Liga 2

Cu 6 puncte acumulate în primele cinci etape, CS Mioveni ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2. Șase puncte mai au Chindia Târgoviște, Steaua și Unirea Dej.

În runda viitoare a Ligii 2, a 6-a, CS Mioveni va juca în deplasare, după pauza echipelor naționale, cu FK Miercurea Ciuc (locul 13, 5 puncte).

Vreau să jucăm, să demonstrăm că suntem o echipă bună. Să ridicăm capul, toată lumea să ne susțină, să creadă că ceea ce facem aici facem bine și vom fi mai buni. Vom încerca să ne recuperăm acum, jucătorii au jucat și în Cupa României, trei sunt accidentați, care ar fi titulari, acum s-a accidentat și Herea.

Vedem cât va sta și Herea, e problemă la claviculă”, a mai spus Schumacher, care a comentat și situația lui Herea.

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-0-1-cu-unirea-slobozia-andrei-cordos-contestat-19283726

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-echipei-csm-ceahlaul-reactie-dupa-jocul-cu-cs-tunari-19283719

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-1-1-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-5-a-de-liga-2-19283716

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eusebiu-tudor-a-plecat-de-la-metaloglobus-ianis-zicu-varianta-19283713

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-csc-dumbravita-0-1-19283704

 

Andrei PASCU 04 Sep. 2023, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă