CS Mioveni condamnă ora la care a fost pusă să joace la Călărași. „La pauză am putea lua prânzul și să jucăm repriza a doua după ce mâncăm”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Aug. 2016, 14:48 Actualizat: 19 Aug. 2016, 14:49 Liga 2
CS Mioveni condamnă ora la care a fost pusă să joace la Călărași.  „La pauză am putea lua prânzul și să jucăm repriza a doua după ce mâncăm”

După UTA Bătrâna Doamnă, ASU Poli Timișoara și Dunărea Călărași și reprezentanții echipei CS Mioveni reclamă ora la care au fost puși să joace în campionatul Ligii 2 de către FRF și RCS & RDS. Argeșenii se vor deplasa în acest weekend la Călărași, acolo unde sâmbătă, de la ora 12:30, vor întâlni Dunărea.

Joi, antrenorul Alexandru Pelici și cei doi jucători prezenți la conferința de presă organizată înaintea partidei din etapa a 3-a și-au exprimat punctul de vedere în ceea ce privește programarea meciului cu Dunărea.

„Dacă o să fie o zi călduroasă, clar, jocul va avea de suferit. Eventual, la pauză, am putea lua prânzul și să jucăm repriza a doua după ce mâncăm. Dacă și antrenorul lor a reclamat această oră, înseamnă că vedem lucrurile la fel. E greu să joci fotbal la ora prânzului. Jucăm în orice condiții, și noi, și ei, să nu înțelegem că ne ascundem după această oră, dar nu e o oră tocmai potrivită. E un alt bioritm, la ora 12:00 mănânci, nu joci fotbal!”, a spus Alexandru Pelici, citat de curier.ro.

Acesta a fost completat de doi dintre jucătorii galben-verzi, Bogdan Vișa și Mihai Șchiopu. „La 34 de grade lumea merge la plajă și este foarte cald. Vă dați seama cum este să alergi la 34 de grade. E oboseală, n-ai aer, te deshidratezi. Cu siguranță nu o să fie un ritm foarte bun, e inuman să joci la ora aia”, a spus Vișa. „E greu să mergi și pe stradă la acele tempertauri la acea oră, dar să mai joci fotbal, să faci efort. Ajungi la puls 200…”, a declarat și Șchiopu.

Și antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea și-a spus nemulțumirea vizavi de ora la care echipa sa va trebui să joace cu CS Mioveni. „Ora la care vom juca ne dezavantajează clar, pentru că e total nepotrivită, 12:30, într-o zi în care se anunță temperaturi foarte ridicate. Faptul că e televizat e un lucru îmbucurător. Înseamnă că suntem importanți în această serie, dar, repet, ora îmi crează palpitații. E destul de dificil să joci pe o asemenea căldură, dar ce putem face? Mergem înainte. Sunt convins că nu va fi un ritm foarte bun, nu cred că cineva poate să joace într-un ritm alert la 38, putem spune 40 de grade la nivelul solului, dar vom încerca să câștigăm”, a spus Mihalcea.

Dunărea Călărași – CS Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 12:30, UTA Bătrâna Doamnă – Dacia Unirea Brăila se joacă în aceeași zi, dar de la ora 15:00, în timp ce ASU Poli – Foresta Suceava are loc duminică, de la ora 12:30.

Foto: FB CS Mioveni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Aug. 2016, 14:48 Actualizat: 19 Aug. 2016, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă