CS Mioveni condamnă ora la care a fost pusă să joace la Călărași. „La pauză am putea lua prânzul și să jucăm repriza a doua după ce mâncăm”

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 14:48 Liga 2
CS Mioveni condamnă ora la care a fost pusă să joace la Călărași.**

După UTA Bătrâna Doamnă, ASU Poli Timișoara și Dunărea Călărași și reprezentanții echipei CS Mioveni reclamă ora la care au fost puși să joace în campionatul Ligii 2 de către FRF și RCS & RDS. Argeșenii se vor deplasa în acest weekend la Călărași, acolo unde sâmbătă, de la ora 12:30, vor întâlni Dunărea.

Joi, antrenorul Alexandru Pelici și cei doi jucători prezenți la conferința de presă organizată înaintea partidei din etapa a 3-a și-au exprimat punctul de vedere în ceea ce privește programarea meciului cu Dunărea.

„Dacă o să fie o zi călduroasă, clar, jocul va avea de suferit. Eventual, la pauză, am putea lua prânzul și să jucăm repriza a doua după ce mâncăm. Dacă și antrenorul lor a reclamat această oră, înseamnă că vedem lucrurile la fel. E greu să joci fotbal la ora prânzului. Jucăm în orice condiții, și noi, și ei, să nu înțelegem că ne ascundem după această oră, dar nu e o oră tocmai potrivită. E un alt bioritm, la ora 12:00 mănânci, nu joci fotbal!”, a spus Alexandru Pelici, citat de curier.ro.

Acesta a fost completat de doi dintre jucătorii galben-verzi, Bogdan Vișa și Mihai Șchiopu. „La 34 de grade lumea merge la plajă și este foarte cald. Vă dați seama cum este să alergi la 34 de grade. E oboseală, n-ai aer, te deshidratezi. Cu siguranță nu o să fie un ritm foarte bun, e inuman să joci la ora aia”, a spus Vișa. „E greu să mergi și pe stradă la acele tempertauri la acea oră, dar să mai joci fotbal, să faci efort. Ajungi la puls 200…”, a declarat și Șchiopu.

Și antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea și-a spus nemulțumirea vizavi de ora la care echipa sa va trebui să joace cu CS Mioveni. „Ora la care vom juca ne dezavantajează clar, pentru că e total nepotrivită, 12:30, într-o zi în care se anunță temperaturi foarte ridicate. Faptul că e televizat e un lucru îmbucurător. Înseamnă că suntem importanți în această serie, dar, repet, ora îmi crează palpitații. E destul de dificil să joci pe o asemenea căldură, dar ce putem face? Mergem înainte. Sunt convins că nu va fi un ritm foarte bun, nu cred că cineva poate să joace într-un ritm alert la 38, putem spune 40 de grade la nivelul solului, dar vom încerca să câștigăm”, a spus Mihalcea.

Dunărea Călărași – CS Mioveni se dispută sâmbătă, de la ora 12:30, UTA Bătrâna Doamnă – Dacia Unirea Brăila se joacă în aceeași zi, dar de la ora 15:00, în timp ce ASU Poli – Foresta Suceava are loc duminică, de la ora 12:30.

Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă