Claudiu Niculescu își face strategia pentru Liga 1 după ce CS Mioveni s-a impus la Turris Oltul: ”Din discuțiile avute cu conducerea, nu vor fi probleme financiare dacă promovăm”

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 20:19 Liga 2

CS Mioveni a legat două victorii la rând în play-off-ul Ligii 2, după succesul cu Turris Oltul, de la Turnu Măgurele, scor 1-0. A urcat pe locul 2 în clasament, dar Claudiu Niculescu este convins că succesul, nedublat de un altul în ultima etapă, nu valorează prea mult. Mioveni nu are un avans foarte mare față de următoarele clasate, iar un pas greșit în ultima rundă ar putea să o scoată de pe locul direct promovabil.

Claudiu Niculescu: ”Abia după meciul cu Petrolul ne putem bucura”

Antrenorul a declarat la finalul confruntării de la Turnu Măgurele că vede victoria ca pe una meritată, pentru că CS Mioveni a avut ocaziile mai mari. O problemă a fost cauzată de temperatura de la ora jocului, care i-a deranjat și pe cei aflați pe banca de rezerve.

Acum, CS Mioveni așteaptă meciul cu Petrolul, de pe teren propriu.

”După meciul cu UTA pe care l-am pierdut cu acasă am spus că nu trebuie să cedăm pentru că mai sunt nouă puncte puse în joc. Suntem bucuroși. Am suferit enorm, cel puțin în repriza secundă. A fost cuptor la nivelul gazonului. Cred că au fost 45 sau 47 de grade. Atât timp cât am stat bine fizic, cred că am controlat jocul. Golul a venit absolut meritat. Au avut și câteva situații de a marca, o echipă foarte bună. Sunt trei puncte foarte mari. Îmi avertizez băieții pe această cale să nu se culce pe o ureche crezând că au rezolvat ceva cu această victorie. Abia după meciul cu Petrolul ne putem bucura.

Trebuie să spargem gheața și la meciurile de acasă. Băieții s-au sacrificat enorm, am zis că merită tot sacrificiul din lume pentru a juca în Liga 1 în sezonul următor. Depinde totul exclusiv de noi. Sper ca duminică seara să ne bucurăm în totalitate. E o mică bucurie în această seară. Meritată! Le mai atrag atenția încă odată că fotbalul te pedepsește. Sunt convins că băieții vor înțelege mesajele pe care le voi transmite. Nu e nimic câștigat acum”, a spus Claudiu Niculescu la DigiSport.

Claudiu Niculescu, despre promovarea în Liga 1: ”Ar fi pentru mine încă o nouă mare performanță”

Pe plan personal, promovarea în Liga 1 ar însemna pentru Claudiu Niculescu o performanță foarte mare, după cum chiar ele a declarat. A avut deja anumite discuții cu oamenii care hotărăsc soarta clubului și a fost informat că bugetul va fi unul demn de prima divizie, dacă se va obține promovarea la finalul play-off-ului.

”Ar fi pentru mine încă o nouă mare performanță. Din discuțiile pe care le-am avut cu conducerea clubului, nu vor fi probleme financiare dacă vom promova în Liga 1. Să ajungem acolo, după putem vorbi și de buget, și de transferuri. De ce doriți”, a mai spus Niculescu.

CS Mioveni nu a început foarte bine play-off-ul. A făcut 0-0 în prima etapă, acasă, cu Rapid, iar în meciul 2 a pierdut cu 0-2 în fața celor de la UTA, tot pe teren propriu. A legat ulterior două victorii, 3-2 cu Campionii FC Argeș, la Pitești, și acum cu Turris Oltul, 1-0.

În ultima etapă, echipa lui Claudiu Niculescu joacă acasă cu Petrolul, echipă rămasă fără nicio șansă la promovare.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-la-o-victorie-de-a-scrie-istorie-cu-trei-puncte-din-meciul-cu-cs-mioveni-de-azi-de-la-ora-1700-trupa-din-turnu-magurele-merge-cel-putin-la-barajul-de-promovare-in-liga-1-19141181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-nu-si-explica-esecul-lui-turris-oltul-cu-cs-mioveni-fotbalul-e-nedrept-au-avut-o-singura-ocazie-si-au-marcat-antrenorul-vede-si-partea-plina-dupa-insucces-in-19141365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-si-eliminarea-in-toate-cele-patru-jocuri-desfasurate-de-cs-mioveni-in-acest-play-off-a-existat-cate-un-fotbalist-care-a-vazut-cartonasul-rosu-19141242

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-campionii-fc-arges-de-la-ora-1900-victoria-e-singurul-rezultat-care-tine-ambele-echipe-in-cartile-promovarii-19141189

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 20:19 Liga 2
Pe aceeași temă