CS Mioveni are șansa primei victorii în acest sezon, în fața ”lanternei roșii”. Claudiu Niculescu și-a avertizat jucătorii: ”Nici noi nu traversăm o perioadă foarte bună”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 13:37 Liga 2
CS Mioveni are șansa primei victorii în acest sezon, în fața ”lanternei roșii”. Claudiu Niculescu și-a avertizat jucătorii: ”Nici noi nu traversăm o perioadă foarte bună”

Fără victorie și fără gol marcat în primele patru etape ale acestui nou sezon de Liga 2, CS Mioveni are șansa în weekend, în runda a 5-a, să treacă peste acest prag. Sâmbătă, de la ora 11:00, formația argeșeană joacă în deplasare, la Târgu Jiu, însă întâlnește cea mai slabă oponentă din campinat, ”lanterna roșie” Pandurii, echipă cu golaveraj 1-11 după trei meciuri disputate.

Claudiu Niculescu, înainte de Pandurii – CS Mioveni: ”Avem nevoie ca de aer de puncte”

Situația la CS Mioveni este una tensionată după ce din 12 puncte posibile s-au obținut doar trei în acest debut de sezon, însă adversarul de sâmbătă este unul modest, astfel încât Claudiu Niculescu aşteaptă un primul succes al formației sale, însă, totodată, se teme ca jucătorii săi să nu-i trateze de sus pe gorjeni și să fie luați prin surprindere.

”I-am avertizat pe jucători toată săptămâna, că nu ne aşteaptă un meci uşor. Nu trebuie să facem greşeala să tratăm lejer meciul. Este o partidă grea şi pentru că noi nu traversăm o perioadă foarte bună. Am convingerea că vom reuşi să câştigăm şi că vom sparge gheaţa la victorii. Avem nevoie ca de aer de punctele puse în joc şi sunt convins că, dacă vom câştiga, lucrurile vor reveni la normal şi echipa va creşte de la meci la meci”, a spus Claudiu Niculescu pentru site-ul oficial al CS Mioveni.

Cauze pentru începutul modest de sezon: ”Unii din cei nou-veniţi nu au fost cu pregătirea fizică 100 la sută, dar şi lipsa de omogenitate şi-a spus cuvântul”

Argeșenii acuză lipsa de omogenitate pentru rezultatele înregistrate până acum în acest sezon de Liga 2. La ultimul meci jucat a avut nouă nume noi în primul ”11” față de partida retur a barajului de promovare cu Chindia.

”În cele patru partide de până acum, au fost cazuri în care unii din cei nou-veniţi nu au fost cu pregătirea fizică 100 la sută, dar şi lipsa de omogenitate şi-a spus cuvântul. Jucătorii noi, s-a văzut că de la etapă la etapă că au crescut. Pentru ce vrem noi trebuie timp, dar noi nu avem timp. Rezultatele de până acum sunt obţinute din cauza lipsei omogenităţii şi lipsei pregătirii fizice a unora. Uşor-uşor însă se vor regla lucrurile. Toţi băieţii sunt motivaţi, chiar dacă nu ne-a căzut bine înfrângerea cu Metaloglobus, şi sunt pregătiţi să dea 100 la sută pe teren”, a explicat Claudiu Niculescu.

În primele patru etape, CS Mioveni a înregistrat trei remize consecutive de 0-0, cu ASU Poli (deplasare), SCM Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare), iar runda trecută, pe teren propriu, a pierdut cu 1-0 cu Metaloglobus.

Cu 3 puncte acumulate până acum, CS Mioveni ocupă locul 16. În schimb, Pandurii, care are 0 puncte după trei meciuri jucate în acest sezon, e pe ultimul loc, pe 21. Gorjenii au cedat cu 1-2 la Rapid, au pierdut acasă cu Turris Oltul, scor 0-5, și au încasat un 4-0 la Concordia Chiajna.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-spera-sa-profite-de-startul-modest-al-echipei-lui-claudiu-niculescu-calin-cojocaru-chiar-daca-intalnim-echipe-puternice-avem-nevoie-sa-scoatem-puncte-si-cu-ele-19149503

Marius ANGHEL 25 Sep. 2020, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă