CS Mioveni abia a scos un punct cu FK Csikszereda, dar amenință supremația primelor două clasate din play-off. Alexandru Pelici: ”Nu renunțăm la locul 2. Ne jucăm șansa până la sfârșit”

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 14:21 Liga 2
CS Mioveni abia a scos un punct cu FK Csikszereda, dar amenință supremația primelor două clasate din play-off. Alexandru Pelici: ”Nu renunțăm la locul 2. Ne jucăm șansa până la sfârșit”

CS Mioveni a fost la un pas să plece învinsă de pe terenul celor de la FK Csikszereda, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2. Un gol în prelungirile meciului, pentru 2-2, a adus însă un punct pentru trupa lui Alexandru Pelici, care nu renunță la primele două locuri.

CS Mioveni părea că va avea un meci greu la Miercurea Ciuc încă din startul partidei, atunci când Soma Casiadi a deschis scorul pentru gazde, în minutul 1. La pauză s-a intrat la egalitate, după reușita lui Ștefan Blănaru, din minutul 37. Nici startul părții a doua nu a fost unul bun pentru CS Mioveni, care a primit un nou gol la șase minute de la reluare, prin Norbert Pinter.

Minutele treceau, iar FK Csikszereda părea că se îndreaptă către a doua victorie din play-off, iar CS Mioveni către al doilea eșec. La una din ultimele faze de poartă, în minutul 90+1, Tiberiu Coman a marcat și a stabilit scorul final, 2-2.

Alexandru Pelici: ”Ne vom juca șansa până la sfârșit” 

Dată fiind desfășurarea meciului, Alexandru Pelici a părut mulțumit de cele întâmplate la Miercurea Ciuc și privește cu încredere către ultimele trei etape din play-off-ul Ligii 2, în care speră ca echipa sa să ia fața uneia din cele două favorite la promovarea directă, U Craiova 1948 SA sau Rapid.

Felicit pentru ce s-a făcut aici, la Miercurea Ciuc, și doresc succes în continuare. Nouă nu ne rămâne decât să privim cu încredere către ce urmează. Mai sunt jocuri de disputat, mai sunt puncte puse în joc și vom vedea ce va fi la final. Ne dorim să ajungem să ne batem pentru promovare. Nu renunțăm la lupta pentru locul 2, nu renunțăm nici dacă vom merge la baraj, ne vom juca șansa până la sfârșit”, a declarat Alexandru Pelici la microfonul DigiSport.

CS Mioveni, la două puncte de locul 2 

CS Mioveni a ajuns la 43 de puncte după egalul cu FK Csikszereda, fiind pe ultima treaptă a podiumului, la trei lungimi în sptatele Rapidului și la șase în spatele liderului U Craiova 1948 SA. Formația lui Alexandru Pelici are însă un avans de patru puncte peste locul 5, ASU Poli, prima poziție care menține echipele din play-off în Liga 2 și pentru sezonul următor.

Etapa a 8-a o aduce pe CS Mioveni din nou în fața Dunării Călărași, dar de data aceasta pe teren propriu. Ultima partidă directă a fost câștigată de CS Mioveni cu 5-1.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-stors-de-puteri-dupa-victoria-unirii-slobozia-cu-csm-resita-si-a-gasit-cu-greu-cuvintele-a-fost-pe-viata-si-pe-moarte-calificarea-in-baraj-adusa-de-un-accidentat-19183452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-ratat-sansa-locului-1-in-play-off-a-pierdut-cu-dunarea-calarasi-iar-bogdan-barbu-stie-care-a-fost-problema-asta-e-rapidul-nu-pana-la-ultima-etapa-trebuie-sa-se-bata-mereu-e-pres-19183425

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-alexandru-se-mira-si-el-de-parcursul-dunarii-calarasi-dupa-3-2-cu-rapid-nu-stiu-ce-cautam-in-play-off-nu-mai-stim-pentru-ce-jucam-daca-promovam-luam-2-000-de-euro-la-ce-hartii-19183404

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă