CS Mioveni a terminat neînvinsă turul play-off-ului! A remizat cu Rapid, dar Alexandru Pelici a recunoscut: ”Puteau să înscrie mai mult în prima repriză”. Antrenorul speră la promovarea directă

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2021, 19:11 Liga 2

CS Mioveni este, alături de U Craiova 1948 SA, neînvinsă în play-off-ul Ligii 2. Și după etapa a 5-a păstrează acest traseu de invincibilitate, deși a fost la mai puțin de 10 minute să înregistreze primul eșec.

Grație reușitei lui Bogdan Rusu, din minutul 82, CS Mioveni a scos un 1-1 cu Rapid, pe teren străin, la Mogoșoaia.

Alexandru Pelici: ”Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză”

CS Mioveni a fost condusă din minutul 43, după golul lui Cătălin Hlistei, dar a făcut o repriză secundă mai bună decât adversarii, aspect remarcat și de antrenorul Alexandru Pelici la finalul jocului. ”Principalul” a fost fair-play la interviurile de la finalul partidei, considerând că echipele și-au împărțit momentele de dominare.

Pelici a remarcat jocul bun făcut de Rapid în prima repriză, dar și reacția jucătorilor săi din partea a doua.

”Un meci trăit la intesitate maximă, un meci în care Rapid a avut şansele în prima repriză să înscrie şi să mărească diferenţa, au avut mai multe situaţii, până la urmă au intrat în avantaj la pauză. După pauză, am ieşit mai curajos la atac şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, este un rezultat echitabil, având în vedere a doua repriză.

După prima repriză, Rapid merita să câştige, nu meritam mai mult după prima repriză, am fost fricoşi, nu am construit. Momentele pe care le-am avut şi puteam face diferneţa nu le-am tratat cum trebuia. Am păcătuit la ultima decizie. Dar, până la urmă, este bine că plecăm neînvinşi de aici şi continuăm lupta. Rămânem în cărţi şi pentru locul 2”, a spus Alexandru Pelici, citat de Telekom Sport.

CS Mioveni a terminat turul play-off-ului fără eșec! 

CS Mioveni se menține aproape de Rapid în urma acestui rezultat de 1-1. Cele două sunt pe locurile 2 și 3, cu un plus pentru bucureșteni, care au un punct mai mult, 43 la 42.

Echipa lui Alexandru Pelici nu a pierdut până acum în play-off, deși s-au consumat cinci meciuri, turul turneului de promovare. Anterior, CS Mioveni a mai făcut alte două egaluri (0-0 cu U Craiova 1948 SA și 0-0 cu FK Csikszereda) și a înregistrat două victorii (5-1 cu Dunărea Călărași și 4-0 cu ASU Poli).

În prima etapă din retur, CS Mioveni va juca pe terenul liderului ”FC U” Craiova, în data de 30 aprilie, de la ora 20:00.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 24 Apr. 2021, 19:11 Liga 2
Pe aceeași temă