CS Mioveni a plecat cu un punct de la Miercurea Ciuc. Constantin Schumacher, marcat de ratarea uluitoare a lui Ștefan Blănaru: ”Îți pui mâinile în cap”

Andrei PASCU 16 Sep. 2023, 15:16 Liga 2

CS Mioveni a plecat cu un punct de la Miercurea Ciuc, în urma partidei cu echipa locală, din etapa a 6-a a Ligii 2. A bifat o remiză albă, 0-0, într-un meci pe care, după cum a declarat Constantin Schumacher, CS Mioveni îl putea câștiga dacă era inspirată la finalizare.

Formația din Mioveni a părăsit mulțumită Miercurea Ciuc, deși antrenorul a afirmat că anumite ocazii au fost mari și jucătorii săi puteau înregistra o nouă victorie în Liga 2, după eșecul din runda trecută, cu CSC Dumbrăvița.

CS Mioveni a plecat cu un punct de pe terenul formației FK Miercurea Ciuc

CS Mioveni are și câteva probleme de ordin medical, mai așteaptă revenirile unor jucători importați, dar victoria putea fi obținută cu FK Miercurea Ciuc, o echipă care a bifat un singur succes până acum, în acest start de Liga 2, 3-0 cu Progresul Spartac.

Constantin Schumacher este conștient că formația ciucană va evolua mai bine în etapele următoare, în acest moment fiind, precum CS Mioveni, o echipă în formare, după schimbările numeroase din vară.

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Șerbănică (cpt.), Dandea, R. Garutti, Trașcu (Gogor 70′), Cărăruș, D. Toma (Ignat 77′), Coșereanu (Massaro 58′), Guțea (Duțan 70′), Bolohan (Căprescu 58′), Blănaru
    Rezerve neutilizate: Val. Sima – Mih. Costea, Pleșa, Văsălie

Constantin Schumacher, analiza partidei FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni, scor 0-0

Poate cea mai mare ocazie a partidei a fost cea a lui Ștefan Blănaru care, în minutul 10, după ce l-a driblat pe portarul Matyas Becze, a șutat de pe linia de 16 metri, dar balonul s-a dus foarte puțin pe lângă poartă. Constantin Schumacher a scos în evidență șansa atacantului său, care putea aduce toate punctele pentru CS Mioveni.

Îmi pare rău că nu am luat cele trei puncte, am avut ocazii. Am avut ocazia lui Blănaru din minutul 10, îți pui mâinile în cap când vezi! Nici eu nu pot să îmi dau seama cum a ratat, dar a fost un joc bun, am avut ocazii, păcat că nu am marcat. Puteam da gol și la o fază fixă, dar e bine că am jucat fotbal, ambele echipe au jucat fotbal, au fost ocazii de gol.

M-a bucurat jocul, atitudinea jucătorilor, păcat că nu am tratat anumite faze, ultima pasă, așa cum trebuia. Dar, mergem înainte, suntem o echipă care se organizează și sper ca de la meci la meci să facem o figură tot mai frumoasă.

M-am salutat pe Robert Ilyeș la final, dar l-am supărat în meci. El a pierdut foarte mulți jucători față de anul trecut, dar sunt sigur că va face acolo o echipă care va pune mari probleme”, a spus Constantin Schumacher la Metropola TV.

CS Mioveni, la mijlocul clasamentului de Liga 2 momentan, pe 10

Cu 7 puncte acumulate în primele șase etape, CS Mioveni ocupă momentan locul 10 în clasamentul Ligii 2. Șapte puncte mai au și Steaua și Viitorul Pandurii, CS Mioveni fiind între ele.

În runda următoare a Ligii 2, a 7-a, CS Mioveni va juca pe teren propriu, cu Progresul Spartac (locul 20, ultimul, cu 1 punct).

Campionatul e foarte echilibrat, Dumbrăvița a câștigat iar. Nu mai există echipe care pierd foarte lejer, sunt echipe care se bat, sunt meciuri în care trebuie să joci.

Sunt bucuros că am schimbat percepția oamenilor despre echipă, despre faptul că fără antrenamente la capacitate maximă nu se poate juca fotbal. Sper ca și oamenii din Mioveni să înțeleagă că vrem să facem lucruri frumoase, să ne susțină meci de meci”, a mai spus Schumacher.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-6-liga-2-19284913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-si-a-anuntat-demisia-de-la-cs-tunari-19284981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-exclus-din-lotul-concordiei-chiajna-19284866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erik-lincar-dupa-concordia-chiajna-steaua-0-0-19284837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-daniel-oprita-dupa-concordia-steaua-0-0-19284832

Andrei PASCU 16 Sep. 2023, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă