CS Afumați s-a încurcat când se aștepta să câștige. Vasile Neagu, după partida cu Unirea Ungheni: ”Am pierdut două puncte”

Andrei PASCU 21 Sep. 2024, 15:24 Liga 2
CS Afumați s-a încurcat când se aștepta să câștige. Vasile Neagu, după partida cu Unirea Ungheni: ”Am pierdut două puncte”

CS Afumați continuă să lege rezultatele pozitive, iar sâmbătă, în etapa a 7-a din Liga 2, a mai adunat un punct în clasament, după 0-0 cu Unirea Ungheni, în deplasare. Formația lui Vasile Neagu a ajuns la patru meciuri la rând fără înfrângere în campionat.

Echipa din Afumați, nou-promovată în Liga 2, este revelația sezonului, fiind pe locul 4 în clasament în acest moment, dar are un meci mai puțin disputat, restanța cu Corvinul Hunedoara, chiar dacă s-au scurs șapte runde din campionatul regular.

CS Afumați s-a încurcat la Reghin, de Unirea Ungheni

La prima vedere, CS Afumați era favorită certă în deplasarea cu Unirea Ungheni, pe terenul singurei formații care a nu a marcat până acum în Liga 2. S-a terminat 0-0 până la urmă, un rezultat catalogat de antrenorul Vasile Neagu ca fiind unul echitabil, dar un meci pe care îl voia neapărat câștigat.

De altfel, experimentatul antrenor a fost sincer și a declarat că și Unirea Ungheni a avut ocaziile ei, dar și CS Afumați ar fi putut tranșa duelul în favoarea ei dacă era mai atentă la finalizare.

  • CS Afumați, în partida cu Unirea Ungheni: Chioveanu – Al. Păun, Robicek, Al. Duțu, A. Lazăr – Zaina (cpt.), Moussinga – Al. Enache, Rob. Petculescu, Al. Ionică – Cip. Stanciu
    Rezerve: Obretin – Ghineț, Beșleagă, Cană, Gheoroae, Shehait, D. Burlacu, M. Preda, Val. Dumitrache

Vasile Neagu voia victoria cu Ungheni. A debutat și Valentin Dumitrache, împrumutat de la Dinamo

Un punct remarcat de Neagu a fost acela că pe teren a intrat și Valentin Dumitrache, un fotbalist împrumutat de la Dinamo. El este în revenire, după ce în urmă cu mai mult timp a suferit o accidentare gravă. Dinamo l-a cumpărat în vară de la Farul, dar l-a împrumutat pentru acest sezon la CS Afumați, pentru a juca și pentru a reintra într-o formă sportivă bună.

”Consider că am pierdut două puncte, chiar dacă aș spune că rezultatul de egalitate e echitabil la final de joc. Ei au avut situații de a marca, dar noi puteam tranșa meciul mai devreme. Asta e viața! Noi am avut ocazii de a tranșa jocul, ei puteau marca, dar asta e, s-a terminat 0-0!

E un punct important pentru noi, suntem o echipă micuță și orice punct e important. A debutat și Vali Dumitrache, mi-am dorit foarte mult să prindă câteva minute, pentru a recăpăta încredere, pentru că a fost accidentat la Buzău. Acum, medical e ok, dar nu și fizic. Am vrut să prindă câteva minute, iar în următoarele etape va fi tot mai bine”, a declarat Vasile Neagu la Metropola TV.

CS Afumați, sezon solid în Liga 2 și în Cupa României

În șase meciuri de Liga 2, CS Afumați are patru victorii, o remiză și un eșec. Singura înfrângere a fost bifată în duelul cu CS Mioveni, de pe teren propriu, scor 0-1.

CS Afumați este calificată și în grupele Cupei României, acum așteptând tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor. În play-off, în ultimul tur premergător grupelor, a trecut de Gloria Buzău, la penalty-uri.

Despre partida din runda a 8-a din Liga 2, cu FCU Craiova, din deplasare, Vasile Neagu a declarat:

Vom merge la Craiova și, așa cum ne place pe stadioanele mari și frumoase, vrem să dăm o replică foarte bună. Întâlnim o formație care vrea să revină în Liga 1, dar noi, cu echipele foarte bune, avem un joc bun și sper să luăm cele trei puncte acolo!

Suntem o echipă tânără, micuță, suntem revelația campionatului, dar e meritul băieților pentru ce s-a întâmplat, că am adunat puncte”.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 21 Sep. 2024, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă