Croitoru și Hadnagy rămân, Mbella și Țepes pleacă

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 13:15 Liga 2
Croitoru și Hadnagy rămân,** Mbella și Țepes pleacă

Cei mai experimentați jucători ai lui FC Botoșani vor rămâne în lot și pentru sezonul următor. Aceștia i-au anunțat deja pe conducătorii clubului că își doresc să continue la noupromovată cel puțin încă un sezon.

Mijlocașul Marius Croitoru (foto, cu spatele) a anunțat deja că mai are un an de contract cu FC Botoșani și nici nu se gândește să plece la un alt club, indiferent de ofertele pe care le va avea. Fostul mijlocaș al echipei Steaua este foarte apreciat atât de tehnicianul Cristi Popovici cât și de finanțatorul Valeriu Iftime.

„Marius a fost la câteva meciuri exponențial. Marius Croitoru a avut un tratament care s-a numit Cristi Popovici. Cristi a știut să-l motiveze și să-l țină în priză. Marius este un fotbalist pe care îl respect din ce în ce mai mult. L-am suspectat în turul campionatului că vorbea ceea ce nu se petrecea ulterior, dar în retur a jucat foarte bine”, a spus Valeriu Iftime.

Un alt jucător foarte important este Attila Hadnagy. Atacantul venit de la FC Brașov le-a solicitat conducătorilor clubului FC Botoșani să-i facă o ofertă pentru următorul sezon și a anunțat că își dorește să rămână la formația antrenată de Cristi Popovici.

„Attila merită mai mult decât respectul nostru. Este un jucător trecut de vârsta unui fotbalist căutat. Am vorbit și eu cu el și am fost impresionat. Mi-a spus: rămân la Botoșani. Aștept oferta, vă spun ce pot și mă pregătesc. El nu e genul să spună că nu mai poate de iubirea Botoșaniului. L-am văzut cu soția, copilul. Începe să-i placă. El a văzut ceea ce trebuie să vadă orice om deștept, a văzut publicul. Când vezi publicul la stadion, deja îți crează stabilitate. Acolo unde sunt oameni mulți și presiune publică, acolo se pot întâmpla lucruri frumoase”, a mai precizat Valeriu Iftime.

Mbella și Țepeș ar putea pleca

În privința lui Emanuel Mbella și Andrei Țepeș, aceștia ar putea părăsi echipa. Cei doi jucători au fost împrumutați de la Pandurii Tg. Jiu și respectiv Ceahlăul Piatra Neamț și în această vară vor reveni la echipele cu care se află sub contract.

„Din păcate, Mbella va pleca pentru că nu este jucătorul nostru. El a fost împrumutat de la Pandurii Tg. Jiu. Nici Țepeș nu este jucătorul nostru. El are patru ani contract cu Ceahlăul Piatra Neamț. El a fost o mutare șahistă a lui Cristi Popovici. Acum îl avem pe Andrei Patache pe banda dreaptă. Vom discuta și cu cei de la Piatra Neamț, dar nu ne dorim să ținem un copil pe tușă deși Țepeș a jucat la divizia A”, a mai spus finanțatorul echipei FC Botoșani.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă