Criză financiară la Cetatea

29 Jul. 2009, 14:52 Liga 2
Criză financiară** la Cetatea

Președintele Cetății, Ciprian Anton, a răspuns astăzi celor care acuza plecarea jucătorilor importanți de la echipa suceveană. Șeful grupării din Areni a motivat despărțirea de Celpan dar și de ceilalți „pioni” importanți ai echipei din sezonul trecut, prin lipsa banilor.

 

„Nu mai suntem cei de anul trecut. Este clar că ne mai trebuie niște jucători, dar nu avem bani pentru că agenții economici întârzie cu plata datoriilor către stat și astfel Primăria se vede pusă în situația de a nu ne putea acorda banii la timp. Zilele acestea voi merge până la Piatra Neamț pentru a vedea ce bani luăm pe Onciu și Rohetki și poate de acolo să mai putem face ceva. Lumea trebuie să înțeleagă că dacă păstrăm jucătorii de anul trecut, la ora actuală cred că erau vreo zece memorii la federație pentru că nu am fi avut bani să plătim contractele. Am fost nevoiți să renunțăm la ei pentru a mai economisi niște bani la club”, a declarat Ciprian Anton.
 

 

Totodată. Cetatea Suceava pare să nu mai însemne nimic pentru tinerii fotbaliști suceveni. Președintele Ciprian Anton a mai declarat că jucătorii din județ refuză să joace la Cetatea, iar unii dintre cei care au ajuns la un acord cu echipa fanion a Sucevei, s-au dovedit neseriosi:

 

„Trebuie să recunosc că sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători precum Zaremba sau Colban, care au venit cu noi în cantonamentul montan și în prezent nu știm nimic de ei de aproape o săptămână. Parcă toată lumea ne întoarce spatele deși este vorba totuși de echipa fanion a județului. Sunt câțiva jucători tineri care deși n-au jucat niciun meci în Liga a II-a, au pretenții financiare exagerate”, a spus Ciprian Anton.

 

 

Sursa: gazetasv.ro
 

29 Jul. 2009, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă