Cristian Pustai verifică nivelul Buzăului într-un nou amical cu o echipă din Liga 1. ”Profesorul” le dă jucătorilor ”test” cu Dinamo, în așteptarea sfertului din Cupa României: ”Ne măsurăm puterile cu adversari mai buni”

Andrei PASCU 11 Nov. 2021, 11:33 Liga 2
Cristian Pustai verifică nivelul Buzăului într-un nou amical cu o echipă din Liga 1. ”Profesorul” le dă jucătorilor ”test” cu Dinamo, în așteptarea sfertului din Cupa României: ”Ne măsurăm puterile cu adversari mai buni”

FC Buzău se pregătește pentru meciul din sferturile de finală ale Cupei României, cu FC Voluntari, cu un amical contra unei formații din Liga 1. Pentru a vedea la ce nivel sunt jucătorii săi în balanță cu o formație din prima divizie, Cristian Pustai a organizat un test cu Dinamo.

Cristian Pustai: ”Ne măsurăm și noi puterile cu echipe mai bune decât noi”

Pentru că Liga 1 și Liga 2 sunt întrerupte pentru partidele echipelor naționale, Cristian Pustai a reușit să cadă la un acord cu Dinamo, pentru o partidă de verificare. Confruntarea a fost programată pentru sâmbătă, de la ora 12:30, chiar pe stadionul din Buzău.

Această situație, meciuri amicale cu formații din Liga 1, a fost abordată de Cristian Pustai și în precedentele pauze competiționale, de la startul sezonului de Liga 2.

Am căutat în cele trei întreruperi să jucăm cu echipe de Liga 1, pentru că e o perioadă de pregătire în care mai încărcăm, în care ne măsurăm și noi puterile cu echipe mai bune decât noi.

(N.r. – Despre situația lui Dinamo din Liga 1) Dinamo e în altă ligă, până una alta trebuie să respectăm cronologia ligilor”, a declarat Cristian Pustai pentru Campus TV.

FC Buzău rămâne pe locurile de play-off 

FC Buzău se menține în rândul celor mai bune echipe ale Ligii a 2-a, pe locul 5 cu 25 de puncte, după ce în etapa a 13-a a trecut la limită de Unirea Dej pe teren propriu, scor 1-0. E la egalitate de puncte cu poziția a 6-a, Steaua, formație pe care o devansează la golaveraj. Însă, buzoienii sunt la mare distanță de liderul Petrolul, ecartul fiind de 11 puncte.

Pentru formația lui Cristian Pustai, în runda a 14-a va avea loc o nouă deplasare, pe terenul celor de la CS Comunal Șelimbăr, care în etapa a 13-a au făcut 1-1 cu Politehnica Timișoara.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suspendare-incredibila-dictata-pentru-cristian-ciobanu-dupa-eliminarea-din-meciul-cu-ripensia-cate-jocuri-nu-si-va-putea-folosi-capitanul-fc-buzau-19209630

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-buzau-parasita-de-sansa-se-teme-de-revelatia-fc-voluntari-inaintea-intalnirii-din-cupa-romaniei-marian-mitran-incercam-sa-castigam-dar-e-dificil-e-pe-val-in-acest-moment-an-19209435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-visul-unui-pusti-devine-realitate-povestea-lui-tudor-oltean-trecerea-de-la-un-tanar-promitator-la-titular-la-fc-buzau-cand-am-primit-vestea-am-inceput-sa-plang-imparte-ves-19209300

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acso-filiasi-fc-buzau-si-politehnica-timisoara-isi-vor-afla-astazi-adversarul-din-sferturile-cupei-romaniei-19209262

 

 

 

Andrei PASCU 11 Nov. 2021, 11:33 Liga 2
Pe aceeași temă