Cristian Pustai, temător înaintea meciului dintre FC Buzău și Poli Iași. Punctele forte ale moldovenilor, identificate de ”Profesor”

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 16:40 Liga 2
Cristian Pustai, temător înaintea meciului dintre FC Buzău și Poli Iași. Punctele forte ale moldovenilor, identificate de ”Profesor”

FC Buzău se află într-o creștere de formă după un început de campionat nu foarte convingător, care a și atras după el critici la adresa antrenorului Cristian Pustai. Acum, buzoienii au o serie de cinci meciuri fără eșec și vor să o continue și după partida de duminică, din etapa a 6-a a Ligii a 2-a.

FC Buzău are un punct peste Poli Iași, în clasamentul Ligii 2 

Trupa lui Pustai va juca în deplasare, contra Politehnicii Iași, și, chiar dacă moldovenii se află în partea a doua a clasamentului, ”Profesorul” e convins că partida va fi una complicată. Până la urmă, între FC Buzău și Poli Iași e doar un punct diferență, cu un plus pentru buzoieni, care au 7 puncte.

Pustai a analizat partida de duminică din perspectiva celor întâmplate cu Poli Iași până acum, din meciurile pe care le-a jucat, toate complicate din punctul său de vedere.

Cristian Pustai, despre Poli Iași: ”A luat jucători de la Liga 1 și va fi un meci foarte, foarte greu” 

În plus, lotul pe care îl are Politehnica Iași în acest moment la dispoziție este unul bun, care poate face o figură frumoasă în Liga 2 în actualul campionat, în opinia lui Cristian Pustai.

E o fostă prim divizionară, o echipă care a început să își revină încă de la meciul de la Sibiu. E o echipă care, chiar dacă are doar șase puncte, a avut un parcurs greu, a jucat meciuri grele, trece prin acea serie de șase echipe grele. A început cu Petrolul, apoi Chiajna, Timișoara, Sibiu, Cluj și acum cu noi.

Termină această serie de șase meciuri, are deja șase puncte. E o echipă care nu trebuie neglijată, a făcut achiziții bune în vară. A luat jucători de la Liga 1 și va fi un meci foarte, foarte greu”, a declarat Cristian Pustai pentru Campus TV.

FC Buzău și Poli Iași, pe o pantă ascendentă 

În ultimele cinci meciuri oficiale, FC Buzău a înregistrat patru victorii, două în campionat și două în Cupa României, și un rezultat de egalitate, în campionat.

De partea cealaltă, Poli Iași are trei victorii, două în campionat și una în Cupa României, și două eșecuri, în campionat.

Foto principal: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-ca-un-ceas-elvetian-in-liga-2-reactia-lui-claudiu-niculescu-dupa-victoria-cu-dacia-unirea-cand-vrei-promovarea-trebuie-sa-castigi-cu-echipele-mici-19200136

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-punct-si-primul-gol-in-liga-2-pentru-unirea-constanta-dupa-marile-schimbari-cu-jucatorii-si-echipamentul-fcsb-ului-spera-la-salvarea-de-la-retrogradare-leo-strizu-totul-despre-proiect-dupa-19200106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-tinteste-al-treilea-succes-consecutiv-in-campionat-stefan-cana-meciul-cu-buzaul-este-decisiv-pentru-noi-o-victorie-ne-poate-duce-sus-19200102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leonard-strizu-reactivat-ca-antrenor-si-numit-la-unirea-constanta-in-urma-parteneriatului-dobrogenilor-cu-fcsb-jucatorii-vicecampioanei-trimisi-la-echipa-din-liga-2-19200049

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă