Cristian Pustai e puțin nemulțumit după victoria Călărașiului la CSM Reșița: ”Mai avem mult de muncă.” Ce l-a deranjat și cum vede acum partida cu Dinamo, din Cupa României

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 15:41 Liga 2

Dunărea Călărași s-a impus la limită în etapa a 17-a din Liga 2, contra celor de la CSM Reșița (scor 1-0), în deplasare. A câștigat cu un gol marcat pe final, în minutul 87, semnat de Saifeddine Alami.

La final, Cristian Pustai și-a spus nemulțumirile cu privire la modul în care s-a prezentat echipa sa, în ciuda faptului că a luat cele trei puncte.

Cristian Pustai, după victoria de la Reșița: ”Mai avem mult de muncă” 

Antrenorul a recunoscut că Dunărea Călărași a avut noroc, din moment ce a marcat abia pe final. Se aștepta ca jucătorii să aibă un joc mai bun, mai solid, mai ales că a lăudat modul în care s-a prezentat gazonul stadionului din Reșița la ora meciului. Din acest motiv, călărășenii au fost superiori adversarilor, din punctul său de vedere.

”Era foarte important să nu pierdem acest joc pentru că este foarte strâns clasamentul. Până acum am fost mai mereu în primele șase echipe și era păcat să nu obținem ceva de la acest joc. Noi depindem doar de meciurile noastre și vom face tot posibilul să terminăm în primele șase echipe. A fost un meci greu, știam că de la venirea lui Minteuan, Reșița a câștigat toate meciurile de acasă.

Când dai gol în ultimele minute este clar că ai un pic de noroc, dar totuși am controlat jocul în cea mai mare parte a timpului. Starea bună a gazonului ne-a avantajat, am avut o posesie bună a balonului, dar se putea și mai bine. Am pregătit mai multe lucruri, dar când câștigi nu trebuie să fii prea critic cu echipa. Totuși, mai avem mult de muncă”, a declarat Cristian Pustai la Radio Reșița.

Cristian Pustai are încredere că Dunărea Călărași poate scoate Dinamo din Cupa României 

Pentru Dunărea Călărași urmează meciul din sferturile Cupei României, cu Dinamo. Partida este programată joi, 4 martie, de la 20:00, pe teren propriu.

Pustai are încredere că echipa sa poate face surpriza și poate merge în semifinale. ”Ne așteaptă un meci cu Dinamo în Cupa României, dar noi ne vom juca șansa. Dinamo are prima șansă, dar jucăm acasă și vom vedea ce se va întâmpla. M-am bucurat că Alin Minteuan a preluat o echipă de tradiție și sunt convins că dacă va fi lăsat să muncească, la anul Reșița se va bate pentru promovare”, a declarat Cristian Pustai, cu privire la meciul cu Dinamo din Cupa României.

Dunărea Călărași mai are patru meciuri în sezonul regular al Ligii 2

În ceea ce privește situația din clasamentul Ligii 2, Dunărea Călărași e acum pe locul 3, cu 27 de puncte strânse în 15 meciuri, devansând la golaveraj Rapid. CSM Reșița, după același număr de partide, e pe 13, cu 18 puncte.

Dunărea Călărași mai are de jucat, în sezonul regular, cu Ripensia (acasă), FK Csikszereda (deplasare), Rapid (deplasare) și Viitorul Pandurii (acasă).

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 15:41 Liga 2
Pe aceeași temă