Cristi Munteanu preia atribuțiile lui Burcă la FC Oțelul. Prima decizia a fost numirea noului antrenor principal

Ovidiu Burcă, fostul director sportiv al Oțelului, a anunțat joi, 23 iulie, conducerea clubului din Galați că a acceptat postul de președinte la FC Rapid și că pleacă în Giulești cu tot cu antrenorul principal Florin Marin. În aceste condiții, Vlad Răpișcă, administrator special al FC Oțelul SA, a decis să nu aducă pe cineva din exterior pentru a acoperi postul rămas vacant după plecarea lui Burcă, atribuțiile acestuia fiind încredințate team-managerului Cristian Munteanu.

Prima decizie a lui Munteanu din postura de director sportiv a fost una luată foarte repede: antrenorul secund Daniel Florea a fost numit antrenor principal. „Încep să caut cinci-șase jucători cu experiență pentru a întări lotul”, și-a spus Munteanu preocuparea primordială pentru perioada următoare.

Duminică, miting al suporterilor

Sub lozinca „Oțelul moare”, suporterii organizează un protest de amploare față de situația dezastruoasă în care a ajuns clubul. Mitingul, inițiat de facțiunea Steel Boys, va avea loc duminică, 26 iulie, de la ora 16:00, pe platoul de la Casa de Cultură a Sindicatelor, și se îndreaptă împotriva tuturor celor vinovați de situația în care a ajuns clubul în doar patru ani: de la a avea zeci de milioane de euro în conturi, la un pas faliment.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă