Bornă importantă în cariera lui Costinel Tofan. A bifat meciul cu numărul 200 în tricoul CFC Argeș

Andrei PASCU 05 May. 2024, 16:47 Liga 2

Moment special pentru Costinel Tofan! Jucătorul de 27 de ani a bifat o performanță importantă, cu care nu se pot mândri mulți fotbaliști în carieră. Fundașul lateral a bifat meciul cu numărul 200 pentru o echipă, pentru Campionii FC Argeș.

Costinel Tofan este sub contract cu gruparea din Pitești de șapte ani, din vara lui 2017, când era achiziționat după experiența avută la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Costinel Tofan, meciul 200 pentru Campionii FC Argeș

În vârstă de 27 de ani, Tofan a rămas la CFC Argeș deși a retrogradat din prima ligă cu formaţia piteşteană în vara trecută, în urma barajului cu Dinamo (5-8 la general, după 1-6 în tur și 4-2 în retur).

În sezonul trecut, Tofan a evoluat în 40 de partide pentru Campionii FC Argeş, marcând trei goluri. El este piteştean şi a jucat în ultimii șapte ani la CFC Argeş, după ce a trecut şi pe la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, CS Baloteşti şi Sporting Turnu Măgurele, la terminarea junioratului.

În iunie 2023, Universitatea Craiova era interesată de transferul lui Costinel Tofan, fundaşul dreapta şi căpitanul echipei Campionii FC Argeş, dar până la urmă a rămas la gruparea piteșteană, pentru care a bifat, iată, acum, 200 de meciuri.

Andrei Tofan a primit astăzi un cadou special din partea membrilor Violet Republic. Este vorba de un tricou care să îi amintească, peste ani, de cele peste 200 meciuri jucate în tricoul”, a transmis CFC Argeș pe Facebook.

Fotbalistul are 24 de meciuri jucate în acest sezon, din tot atâtea disputate de echipă în Liga 2, în 21 a început titular, de cinci ori a fost înlocuit și a înscris un gol. Partida cu numărul 200 în tricoul piteștenilor a fost bifat în runda a 6-a a play-out-ului Ligii 2, când echipa sa a trecut cu 1-0 de CSC Dumbrăvița.

La nivelul primei ligi, Tofan a adunat 100 de meciuri!

Campionii FC Argeș, pe podium în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

Echipa Campionii FC Argeș este parte din Grupa A a play-out-ului, fiind acum, înainte de ultima etapă, pe locul 3, cu 33 de puncte. Are de recuperat două puncte în raport cu locul 2, ACSM Ceahlăul, și șapte față de prima poziție, CSM Reșița.

În play-out, piteștenii au trei victorii și două eșecuri, cu șapte goluri marcate și trei primite. Sunt la egalitate de puncte cu locul 4, Metaloglobus, pe care îi devansează la golaveraj.

Va încheia play-out-ul în deplasare, chiar contra formației Metaloglobus.

Foto principal: CFC Argeș

Andrei PASCU 05 May. 2024, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă