Costel Enache și-a reziliat contract cu CSMS Iași

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 15:36 Liga 2
Costel Enache** și-a reziliat contract cu CSMS Iași

După doar șapte meciuri oficiale pe banca Iașiului, șase în campionat și unul în Cupa României, timp în care a bifat patru victorii și trei înfrângeri, antrenorul Costel Enache s-a despărțit oficial de CSMS. La scurt timp după ce oficialii din Copou au bătut palma cu Marius Lăcătuș, Enache și-a reziliat pe cale amiabilă contractul și a plecat la Piatra Neamț.

„Ne-am înțeles cu Costel Enache privind încetarea contractului și vreau să-i mulțumesc public pentru tot ce a făcut la Iași. Am stat foarte mult lângă el și pot spune că este unul dintre cei mai buni tehnicieni din România. Este un antrenor tânăr, serios și îl recomand la orice echipă. Ce nu a mers la Iași? Nu știu, sunt momente când lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori orice ai face”, a declarat președintele Florin Prunea.

Lăcătuș ajunge luni seară in Iași

Noul antrenor Marius Lăcătuș va ajunge în România în România astăzi, în jurul orei 17.30, iar la Iași va ateriza luni seară. Până atunci, asistentul său Ioan Nagy a sosit deja în Iași și a condus sâmbătă seară primul antrenament în Copou.

Marius Lăcătuș va semna luni un contract pe o perioadă de un an și jumătate cu CSMS, având ca obiectiv promovarea în Liga I.

Fosta vedetă a Stelei va avea un salariu lunar de aproape 5.000 de euro la CSMS și îi va avea colaboratori pe Ioan Nagy și Benone Dohot (antrenor cu portarii).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 13 Oct. 2013, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă