Costel Enache: „Mergem la Constanța să luăm toate punctele”

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 16:33 Liga 2
Costel Enache:**

Antrenorul formației CSMS Iași, Costel Enache, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că ia în calcul doar varianta victoriei în deplasarea de sâmbătă de la Constanța, cu Farul, din etapa a 6-a a seriei I a ligii a II-a.

„Mergem la Constanța să luăm toate punctele, obiectivul nostru este clar. Atmosfera este mai bună acum la echipă după victoria cu Slobozia, jucătorii sunt mai relaxați și sperăm să facem un joc bun și să câștigăm la Farul. Nu va fi însă deloc ușor, ne așteaptă un joc greu, cu un adversar pe care sigur îl vom întâlni și în play-off, astfel că punctele sunt foarte importante”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul are numeroase probleme de lot, patru jucători de bază fiind accidentați. „Pe lângă Cioranu, care va sta o perioadă mai lungă, vor mai lipsi în meciul de la Constanța și Bădic, Vladu și Tomi Petrescu. Misiunea noastră va fi îngreunată de aceste absențe, dar eu am încredere că putem câștiga acest joc”.

Costel Enache a explicat și problemele fizice ale jucătorilor săi: „Noi am plecat la drum în vară cu mulți jucători reveniți după accidentări sau care nu jucaseră o perioadă îndelungată. Mulți dintre jucători nu au avut continuitate în pregătire, s-au prezentat în vară la antrenamente nepregătiți complet și chiar era greu să ajungem la un nivel cât de cât acceptabil pentru toată lumea”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă