Costel Enache explică de ce Andrei Cristea nu face parte din stafful său. ”Nu cred că putem fi doi principali”

Narcis POHOAȚĂ 29 Jun. 2021, 13:28 Liga 2
Costel Enache explică de ce Andrei Cristea nu face parte din stafful său. ”Nu cred că putem fi doi principali”

Criticat de unii suporteri pentru faptul că nu l-a cooptat în stafful său pe Andrei Cristea (37 de ani), antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache, a ținut să lămurească situația și a explicat de ce golgeterul Iașiului nu se regăsește în colectivul tehnic.

Enache a spus că Andrei Cristea nu poate fi antrenor secund, ci principal și nu este firesc ca echipa să aibă doi tehnicieni principali.

”Nu e vorba că am refuzat eu o colaborare, nu despre asta este vorba. Nici nu am luat în discuție așa ceva. Eu cred că colaborarea poate fi oricând. Ideea este să ne știm statutele. Andrei bănuiesc că își dorește o carieră de antrenor principal, pentru că cel puțin asta era în documentația pe care am găsit-o la club, un contract de antrenor principal. Nu cred că putem fi doi principali. Cineva trebuie să ia o decizie și cineva trebuie să fie responsabil. Cu două gândiri diferite în vârful piramidei nu cred că facem lucrurile bine”, a declarat antrenorul Costel Enache în cadrul emisiunii Repriza a 3-a, la Radio HIT Iași.

Costel Enache va colabora la Iași cu Cristian Ungureanu (antrenor secund) și Alessandro Cittadino (preparator fizic), rămânând să-și stabilească și antrenorul cu portarii și stafful medical.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-prezentat-oficial-la-poli-iasi-am-venit-cu-inima-deschisa-ce-spun-oficialii-ieseni-despre-noul-proiect-pe-doi-ani-si-cand-se-doreste-revenirea-echipei-in-liga-1-19190104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/agata-andrei-cristea-ghetele-in-cui-golgeterul-lui-poli-iasi-despre-viitorul-sau-in-copou-sa-vedem-in-ce-voi-gasi-motivatie-poate-intr-o-noua-postura-nu-neaparat-de-jucator-19189717

Narcis POHOAȚĂ 29 Jun. 2021, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă