Corvinul urcă în Liga 2 cu un nou conducător. Primarul a numit un nou președinte la clubul hunedorean

Călin MNERIE 13 Jun. 2023, 16:33 Liga 2
Corvinul urcă în Liga 2 cu un nou conducător. Primarul a numit un nou președinte la clubul hunedorean

Jucătorii Corvinului au intrat imediat în vacanță după meciul promovării în Liga 2, manșa secundă a barajului cu Unirea Ungheni, câștigată cu 4-1 (după ce și turul a fost câștigat cu 2-0, la Ungheni), însă conducerea a rămas pe baricade.

Iar un rol central în acest sens îl joacă Dan Bobouțanu, căci primăria Hunedoara este principalul finanțator al clubului. Sâmbăta trecută, edilul-șef a ”binecuvântat” prelungirea contractului de antrenor al lui Florin Maxim, până în vara lui 2025, pentru ca astăzi, 13 iunie 2023, să-l aibă în biroul său și pe noul președinte al Corvinului.

Dan Colesniuc, noul președinte al Corvinului

Acesta este Dan Colesniuc (61 de ani), fost fotbalist la Corvinul în anii ’70 – ’80, care îi va lua locul în organigrama clubului lui Sorin Cimpoca. Acesta din urmă și-a înaintat demisia, din cauza problemelor de sănătate întâmpinate în ultima perioadă.

”Noul conducător al CS Corvinul 1921 Hunedoara va lucra, îndeaproape, cu actualul director adjunct, Anton Heleșteanu. Fost jucător al Corvinului în perioada de glorie a echipei noastre, Dan Coleniuc, a fost aproape de club în aproape toți anii de după retragere fiind, printre altele, și administrator al Bazei Sportive «Michael Klein»”, se precizează în comunicatul grupării hunedorene.

Primarul Bobouțanu: ”Colesniuc, alegerea firească şi potrivită, având în vedere experienţa pe care o are”

Despre numirea noului șef al ”corbilor” a vorbit tot primarul Bobouțanu. ”Aş vrea să îi mulţumesc, în primul rând, lui Sorin Cimpoca, cel care a fost alături de club încă din 2016 şi cu care am obţinut două promovări: din Liga a 4-a în cea de-a treia şi din cel de-al treilea eşalon în cea de-a doua divize, în această vară. A fost trup şi suflet în acest proiect şi va rămâne aproape de ceea ce înseamnă sportul hunedorean, pentru că i-am propus postul de consilier pe probleme de sport în cabinetul meu. În ceea ce îl priveşte pe Dan Colesniuc, cred că este alegerea firească şi potrivită, având în vedere experienţa pe care o are, atât ca fost jucător, cât şi ca administrator. Va face tandem, în continuare, cu Anton Heleşteanu, sunt doi oameni de fotbal, cu experienţă, în care am mare încredere şi care îşi asumă, astfel, responsibilitatea de a conduce un club cu tradiţia şi istoria Corvinului spre performanţele pe care le aşteaptă toţi hunedorenii iubitori de fotbal şi nu numai”, a spus edilul Hunedoarei.

Dan Colesniuc nu a precizat nimic despre instalarea sa în fruntea Corvinului.

Așadar, Colesniuc schimbă hainele de administrator al arenei ”Michael Klein” cu costumul de președinte al Corvinului, urmând să le vorbească din această calitate jucătorilor luni, 22 iunie, cu ocazia reunirii în vederea pregătirii noului sezon, de Liga 2.

  • Din Consiliul de Administrație al CS Corvinul 1921 Hunedoara fac parte în acest moment Ioan Andone, Remus Vlad, Sorin Cimpoca, Costel Avram și Ciprian Palcău.

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hunedoara-din-nou-in-liga-2-dupa-15-ani-florin-maxim-a-vorbit-despre-promovarea-reusita-cu-corvinul-invincibilitatea-din-ultimii-doi-ani-si-planurile-de-viitor-vesti-bune-despre-partea-financiara-19274848

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-maxim-si-a-prelungit-contractul-cu-corvinul-dupa-ce-a-reusit-promovarea-in-liga-2-hunedorenii-aproape-de-prima-achizitie-un-jucator-de-la-uta-19274753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-si-foto-peste-30-000-de-spectatori-au-asistat-la-meciurile-de-baraj-de-promovare-in-liga-2-a-fost-nebunie-la-hunedoara-si-piatra-neamt-dar-nici-resita-nu-s-a-lasat-mai-prej-19274471

Călin MNERIE 13 Jun. 2023, 16:33 Liga 2
Pe aceeași temă