Corvinul, obligată să învingă Dumbrăvița pentru a ține aproape de top 6. Detaliile oferite de Florin Maxim

Andrei PASCU 24 Oct. 2024, 19:33 Liga 2
Corvinul, obligată să învingă Dumbrăvița pentru a ține aproape de top 6. Detaliile oferite de Florin Maxim

Corvinul Hunedoara are un meci complicat în etapa a 11-a a Ligii 2, când va primi vizita celor de la CSC Dumbrăvița, sâmbătă, de la ora 11:00. Duelul va fi în format live-text pe Liga2.ro, la fel ca toate întâlnirile rundei, iar Florin Maxim l-a prefațat.

Înainte de startul etapei, Corvinul se află pe locul 12, în timp ce CSC Dumbrăvița se află pe locul 10. Dacă trupa lui Florin Maxim are două eșecuri în ultimele două meciuri de Liga 2, echipa oaspete de sâmbătă are o remiză și o victorie.

Runda trecută, Corvinul a cedat cu 0-1 pe terenul Reșiței, iar CSC Dumvbrăvița a trecut cu 2-1 de CS Mioveni, pe terenul propriu.

Corvinul speră să își revină după două eșecuri la rând

Florin Maxim a prefațat duelul cu CSC Dumbrăvița și a afirmat că va fi unul dificil, chiar dacă Hunedoara are toate motivele să viseze la o victorie. Antrenorul Corvinului a atras atenția asupra eșecului echipei sale din runda trecută, dar și asupra succesului adversarilor de sâmbătă, cu Mioveni.

Însă, este convins că jucătorii săi vor face un meci bun de această dată, să obțină victoria, mai ales datorită faptului că a analizat pe toate părțile CSC Dumbrăvița și că îl știe și pe antrenorul acesteia, pe Cosmin Stan.

Va fi un meci interesant, Cosmin mi-a fost coleg în prima ligă, la Timișoara, unde am activat un tur de campionat și apoi am plecat la Sportul. Va fi un meci aprins, ambele echipe vor punctele. Noi n-am câștigat de două meciuri, ei au învins Mioveni.

Va fi un meci interesant, și primul meci, când am debutat la Liga 2, a fost interesant, chiar dacă gazonul nu a fost cel mai bun. A fost un meci cu ocazii atunci, antrenant, unde puteam câștiga. Mă aștept la un meci disputat, ei sunt periculoși la fazele fixe. (…)

Sperăm să câștigăm noi de data asta! Dumbrăvița a pierdut greu și cu Miercurea Ciuc, a fost acea acțiune pe zonă centrală. Ei au făcut un meci exact la Ciuc, au și controlat, sunt o echipă care știu să absoarbă presiunea unui adversar care pune probleme. Știu să scoată din faze fixe, să rupă ritmul, am mai jucat cu ei în amicale și știm profilul echipei.

Sper ca tot ce am analizat cu jucătorii… să fi văzut ce trebuia și să îi surprindem la partida de sâmbătă. Sper ca băieții să arate ca la antrenamente, să pună în teren ce am discutat până acum”, a declarat Florin Maxim despre partida Corvinul Hunedoara – CSC Dumbrăvița, din etapa a 11-a din Liga 2.

Corvinul Hunedoara, 13 puncte în Liga 2

Corvinul a adunat 13 puncte, dar a disputat doar opt meciuri, nu nouă sau 10, la fel ca toate celelalte formații din Liga 2. Hunedorenii sunt chiar sub CSC Dumbrăvița și FCU Craiova, ambele cu un punct mai mult, 14.

De altfel, echipa aflată sub Corvinul Hunedoara, Metalul Buzău, are 13 puncte.

Nu e vorba de moral, știm că suntem în schimbare. Lumea s-a obișnuit cu Corvimul de sezonul trecut, dar am pierdut câțiva jucători exponențiali. Au venit alții, dar au nevoie de timp. Să nu uităm și venirea lui Coman, când a venit la noi erau voci care îl contestau, dar acum e unul din atacanții buni din Liga 1.

Avem nevoie de timp. (…)”, a spus Maxim despre moralul jucătorilor, după ce Corvinul Hunedoara a pierdut ultimele meciuri din Liga 2, 0-1 cu Metalul Buzău și 0-1 cu ACSM Reșița.

Analiza lui Florin Maxim:

Foto și video: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 24 Oct. 2024, 19:33 Liga 2
Pe aceeași temă