Cornel Șfaițer este optimist că Poli Iași va arăta tot mai bine de la meci la meci: ”Vrem să producem și fotbal, nu doar rezultate. Vor mai veni doi jucători”

Narcis POHOAȚĂ 08 Aug. 2022, 15:56 Liga 2
Cornel Șfaițer este optimist că Poli Iași va arăta tot mai bine de la meci la meci: ”Vrem să producem și fotbal, nu doar rezultate. Vor mai veni doi jucători”

Politehnica Iași a remizat alb la Galați, 0-0 cu SC Oțelul, în prima rundă a noului sezon de Liga 2, derby-ul Moldovei fiind singurul meci de până acum în care nu s-a marcat în etapa inaugurală.

Ieșenii au avut câteva ocazii de a marca, însă la fel de bine și gazdele ar fi putut obține cele trei puncte, astfel că remiza, chiar dacă nu mulțumește pe deplin niciuna dintre tabere, poate fi considerată echitabilă.

Atmosferă de sărbătoare la Galați, lăudată de Șfaițer

Președintele Politehnicii, Cornel Șfaițer, a apreciat atmosfera creată de cei 8.000 de spectatori gălățeni, spunând că rar mai găsești la un meci din eșalonul secund tribune pline.

”E clar că ne-am dorit victoria, știam că ne așteaptă un meci destul de dificil, cu un stadion plin. A fost o atmosferă rar întâlnită la un meci de Liga 2, cu 8.000 de oameni în tribune și o galerie foarte frumoasă a Politehnicii, care a susținut echipa extraordinar. A fost un meci de sărbătoare la Galați. Ambele echipe au căutat să greșească mai puțin și să pornească în noul sezon cu un rezultat pozitiv. Am avut și noi oportunități de a marca, cu puțină șansă puteam obține cele trei puncte, dar și adversarul ne-a pus probleme. În final a ieșit o remiză, dar noi ne doream victoria, clar. Se vede că încă mai avem de muncă”, a declarat președintele Cornel Șfaițer.

Așteaptă mai mult curaj în joc la următorul meci

Oficialul clubului din Copou a admis că echipa nu este încă omogenizată, dar a subliniat că timpul nu așteaptă și că trebuie să vină victoriile: ”Claudiu Niculescu a trimis în teren zece jucători noi față de sezonul trecut. Este o echipă nouă, căreia îi mai trebuie jocuri pentru a se cunoaște mai bine, dar timpul nu ne așteaptă. Nu ne asteaptă nimeni și de la următorul meci trebuie să abordăm jocul cu mai multă încredere și să luăm cele trei puncte.”

Președintele Politehnicii le-a transmis jucătorilor un mesaj în vestiar și speră ca elevii lui Claudiu Niculescu să conștientizeze că următoarele partide vor fi la fel de dificile precum cel de la Galați, indiferent de adversar.

”Mulți dintre jucătorii noi au luat acum contact cu Liga 2, și-au dat seama că se joacă un fotbal bun, agresiv. Le-am spus și în cabină, acesta a fost mesajul meu, că o să avem parte la fiecare joc de adversari care vor pune probleme și care vor juca cu mare ambiție împotriva Politehnicii Iași. Sper că băieții au înțeles mesajul și sunt sigur că de la următorul meci vor avea mai mult curaj, să dea dovadă de mai multă consistență în joc”, a mai spus Șfaițer, care a făcut un apel la suporterii ieșeni să vină în număr cât mai mare la primul meci de pe teren propriu din acest sezon: ”Am fost încântat să vedem un număr atât de mare de spectatori la Galați, ceea ce ne dorim și noi la Iași, în meciurile de pe teren propriu. Sper să vină cât mai mulți suporteri, chiar la primul meci din Copou și să susținem echipa împreună.”

Mai vin doi jucători la Poli Iași!

Cornel Șfaițer este în asentimentul antrenorului Claudiu Niculescu, care a anunțat după meciul cu Oțelul că Poli mai are nevoie de doi-trei jucători, asta cu toate că în această vară a primit nu mai puțin de 22 de achiziții.

”Ne trebuie și rezultate, dar trebuie să producem și fotbal, de aceea vom mai aduce jucători. O să mai vină un mijlocaș central, iar atacantul Harrison va semna și el. Eu cred că Politehnica Iași poate să arate mai bine de la meci la meci”, a completat Cornel Șfaițer.

Potrivit oficialului ieșean, atacantul britanic Shayon Harrison (25 de ani) a trecut cu bine testele medicale efectuate la București și va semna un contract pe un sezon, cu opțiune de prelungire.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-buftea-buzau-ramnicu-valcea-targu-jiu-si-dej-derby-ul-moldovei-are-startul-la-ora-1130-19239577

Narcis POHOAȚĂ 08 Aug. 2022, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă