Contracte mari, jocuri sub așteptări

06 Dec. 2008, 17:46 Liga 2
Contracte mari, jocuri sub așteptări

Patru dintre jucători nu vor mai evolua cel mai probabil în retur chiar dacă echipa nu se va retrage din campionat. Din cauza contractelor substanțiale și a evoluției mult sub așteptări, acestora le va fi diminuat contractul. În această situație se regăsesc Simao, Pleniceanu, Nicodim dar și senegalezul Keita, care, dacă nu vor accepta noile contracte, vor părăsi clubul botoșănean.

Cel mai mare contract încheiat cu FC Botoșani îl deținea senegalezul Keita respectiv 25.000 de euro, care de altfel s-a și accidentat în ultimele etape ale turului de campionat. Acesta este urmat în topul celor mai bine plătiți jucători de Simao cu 15.000 de euro și de Alex Pleniceanu, care a negociat cu cei din conducerea clubului suma de 12.000 de euro. Însă, față de contractele pe care aceștia au reușit să le obțină, evoluția din teren a fost una care a lăsat în multe meciuri de dorit. Fapt care a determinat conducerea clubului să ia măsuri.

Cornel Șfaiter, vicepreședinte CA FC Botoșani a spus că în această iarnă vor fi renegociate toate contractele, urmând ca niciun contract să nu depășească valoarea de 8.000 de euro pe an.

Andrei Porfireanu, Mihai Vătavu, Alex Ghiviziu și Alex Ciornei, vor reveni la FC Botoșani. Primii trei au fost împrumutați la formația din Liga a III-a Ecologistul Mihai Eminescu unde randamentul lor nu a fost unul extraordinar, dar cu toate acestea conducerea clubului FC Botoșani a decis să le mai acorde încă o șansă.

În ceea ce îl privește pe Alex Ciornei, acesta a părăsit echipa după o neînțelegere cu fostul antrenor principal Leo Grozavu, iar acum se va alătura lotului botoșănean. Decizia clubului de ai rechema pe cei patru jucători se datorează și faptului că în această iarnă, o serie de fotbaliști transferați pe sume destul de mari dar care nu au confirmat, vor fi puși pe lista de transferări.

Articol scris de : Răzvan Sauciuc

06 Dec. 2008, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă