Constantin Schumacher a prefațat derby-ul județului Argeș. Se teme de Campionii FC Argeș: ”Dacă Pelici va fi lăsat să lucreze, va promova lejer.” Plusurile Mioveniului

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 16:26 Liga 2
Constantin Schumacher a prefațat derby-ul județului Argeș. Se teme de Campionii FC Argeș: ”Dacă Pelici va fi lăsat să lucreze, va promova lejer.” Plusurile Mioveniului

CS Mioveni are încă un meci complicat, în etapa a 2-a de Liga 2. După ce a debutat contra Gloriei Buzău, cu care a remizat, 0-0, formația pregătită de Constantin Schumacher va întâlni, luni, tot o pretendentă la promovare, Campionii FC Argeș.

Partida va avea loc la Mioveni, dar CS Mioveni este considerată echipa oaspete. Campionii FC Argeș dispută, în acest sezon, partidele de pe teren propriu pe stadionul rivalei din județ.

Constantin Schumacher, analiza partidei Campionii FC Argeș – CS Mioveni

Constantin Schumacher a prefațat duelul din prima zi a săptămânii următoare și a declarat că a văzut o echipă Campionii FC Argeș care poate emite pretenții la accederea în primul eșalon, ba chiar va promova la pas din punctul său de vedere. Asta deși formația lui Alexandru Pelici a început cu remiză Liga 2, 0-0 cu Viitorul Pandurii, în deplasare.

Constantin Schumacher este conștient că echipa sa va începe cu șansa a doua luni, dar că are încredere în obținerea unui rezultat pozitiv, dat fiind modul în care s-au prezentat jucătorii în duelul cu Gloria Buzău. Cumva, el se bucură pentru faptul că întâlnește acum Campionii FC Argeș, pentru că adversarii mai au de lucrat la omogenitate și Alexandru Pelici mai are nevoie de timp pentru a putea să pună la punct filozofia sa despre fotbal.

Cred că va fi un meci interesant, un meci de tradiție, cu adversara de județ. Sunt sigur că va fi un meci frumos, sunt sigur că adversarii vor face tot ce pot să câștige. Sunt o echipă bună, trag la promovare și sperăm să facem tot posibilul să ne atingem obiectivele.

Noi am început bine, sperăm să avem aceeași atitudine, dorință, iar jucătorii veniți acum să se adapteze. Avem nevoie de ei, sper să facă parte în curând din lot. Nu am indisponibilități, toți jucătorii sunt apți.

Am văzut multe meciuri ale Argeșului, știu lotul, știu antrenorul, dar trebuie să ne facem noi jocul, jucătorii să se adapteze la ceea ce le cer. Sunt sigur că, dacă vom face acest lucru, vom avea un meci mai ușor.

Argeș este o echipă care vrea să promoveze, dar noi avem alte obiective, vrem să facem un grup, o echipă. Vom vedea luni cum va fi. Am fost 10 ani la FC Argeș, e primul meu meci oficial contra unei echipe care m-a promovat, unde am fost și antrenor. Nu am vreun orgoliu față de această echipă, îmi doresc să promoveze direct, am fost acolo și asta îmi doresc.

Argeș are jucători cu peste 100 de meciuri în Liga 1, un antrenor care are promovări la activ. Are în componență juniori transferați de la Farul, lot competitiv. Să formezi un grup nu e ușor, toată lumea așteaptă multe lucruri, dar asta se face în timp. Nu se poate face o echipă bătând din palme. Alex Pelici, dacă va fi lăsat să își facă treaba, sunt sigur că FC Argeș va promova lejer. E nevoie de timp, să se adapteze la club”, a spus Constantin Schumacher la conferința premergătoare duelului cu Campionii FC Argeș.

CS Mioveni a încheiat campania de achiziții

Sâmbătă, CS Mioveni a anunțat, pe Facebook, și recentele achiziții, venirile atacantului Ștefan Blănaru (34 de ani, ex FC Brașov) și fundașului Cristian Ignat (20 de ani, împrumutat de la Rapid).

În acest moment, după cum a declarat Schumacher, achizițiile sunt ca și închise pentru CS Mioveni, nu mai vine nimeni.

În acest moment, lotul e conturat în proporție de 99 la sută. Sunt mulțumit de lot, bucuros că oamenii din conducere au făcut eforturi financiare pentru venirea acestor jucători, sperăm ca efortul fotbaliștilor să fie pe măsură”, a mai afirmat antrenorul Mioveniului.

Așadar, pentru CS Mioveni urmează primul duel considerat în deplasare, contra Campionii FC Argeș, dar care va disputa confruntările de pe teren propriu tot la Mioveni. Partida va avea loc luni, 14 august, de la ora 17:30.

După jocul cu Campionii FC Argeș, CS Mioveni va întâlni, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea, în Turul 3 de Cupa României. Partida va avea loc miercuri, 16 august.

https://www.youtube.com/watch?v=yf1ymKOQWeI

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-corvinul-au-remizat-0-0-in-etapa-a-2-a-a-ligii-2-19280069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-achizitionat-un-fotbalist-din-republica-moldova-19280064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-noului-sezon-de-liga-3-sezon-2023-2024-19279863

https://liga2.prosport.ro/seria-1/domagoj-babin-a-semnat-cu-campionii-fc-arges-19279967

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-pregatit-deplasarea-de-la-slatina-cu-inca-un-jucator-de-la-dej-19279958

Andrei PASCU 12 Aug. 2023, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă