Confruntarea dintre Rapid și Sportul rămâne sub semnul întrebării

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 11:42 Liga 2
Confruntarea dintre Rapid și Sportul** rămâne sub semnul întrebării

Mâine începe ediția 2013-2014 a Ligii a II-a, însă fotbaliștii de la Rapid Suceava nu știu nici până la această oră dacă vor susține meciul lor din prima etapă. Ca și în returul sezonului precedent, sucevenii sunt ținuți din nou în stand by de cei de la Sportul Studențesc și de Federația de Română de Fotbal, care continuă, în mod inexplicabil, să tolereze bucureștenilor interminabilele încălcări ale regulamentului.

„Noi avem o hotărâre definitivă, prin care Sportul Studențesc este obligată să ne achite suma de 9.500 de lei. Datoria datează din finalul sezonului precedent, însă cei de la Sportul Studențesc nu au părut până acum să se sinchisească de acest lucru. Mai mult, bucureștenii nu au plătit nici baremul arbitrilor care au oficiat meciul de pomină din returul campionatului trecut. Din punct de vedere regulamentar, „studenții” nu pot fi programați în campionat până la stingerea datoriilor, și nu înțeleg de ce Federația a prelungit atât de mult termenul de plată, până cu 24 de ore înaintea startului campionatului”, a declarat președintele Rapidului, Gabriel Clim.

În cazul în care conducerea FRF va da OK-ul pentru participarea formației patronate de Vasile Șiman în ediția de campionat 2013-2014 a Ligii secunde, partida Rapid Sportul Studențesc se va disputa mâine, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă