Conducătorii Unirii fac eforturi pentru a continua în Liga 2: „Nu vrem să murim. Atâta timp cât mai există o șansă, nu ne vom da bătuți”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 14:19 Liga 2
Conducătorii Unirii fac eforturi pentru a continua în Liga 2:**

Dată săptămâna trecută de primarul Tărlungeniului Iosif Kiss ca și retrasă din campionat, Unirea Tărlungeni caută soluții în acest moment pentru a continua „pe avarii” în Liga 2. FRF a dat răgaz până miercuri conducerii clubului brașovean pentru a-și prezenta poziția față de viitorul în acest campionat.

Astfel, Unirea caută soluții pentru continuare activității, indiferent de consecințele financiare care vor urma. Se merge pe varianta de a colabora cu jucătorii declarați liberi săptămâna trecută și care încă nu și-au găsit alte angajamente, dar și juniori. Directorul sportiv al echipei, Claudiu Cazan, era ieri la București, la FRF, acolo unde făcea demersuri pentru a legitima fotbaliștii pe care să-i poată folosi în prima etapă din acest an. „Nu vrem să murim. Atâta timp cât mai există o șansă, nu ne vom da bătuți. Vrem să începem returul, cu cei rămași, mai luăm și de la juniori, om vedea cum ne plătim deplasarea, dar de mers la Pâncota pentru primul joc, o vom face”, a spus, pentru bzb.ro, Cazan.

„Sunt convins că demersurile noastre, spiritul Unirii și dragostea pentru fotbal, ne vor ajuta să aducem lângă echipă oameni simpli, dar adevărați, cărora le pasă de statutul social al așezării în care trăiesc și care se vor implica. Nu suntem în situația de a fi pretențioși, așteptăm orice semn de sprijin pentru că e păcat, am realizat lucruri frumoase și curate aici, promovări doar pe teren, joc spectaculos și apreciat, dovadă numărul mare de iubitori ai fotbalului care luau drumul Tărlungeniului la sfârșit de săptămână pentru a vedea fotbal”, a mai declarat oficialul Unirii.

În acest moment, Unirea Tărlungeni e clasată pe locul 5 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2 și are 22 de puncte.

În prima etapă a acestui an, a 17-a, brașovenii vor juca în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, la Șoimii Pâncota.

 

Marius ANGHEL 24 Feb. 2015, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă