Concordia Chiajna se folosește de play-out pentru a decide pe cine va mai miza din vară. Cristi Bălașa, după victoria cu Ripensia: ”La finalul campionatului tragem linie și vedem ce facem”

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2023, 14:39 Liga 2

Concordia Chiajna a mers cu echipa de bază la Timișoara, pentru meciul din prima etapă a play-out-ului de Liga 2, cu Ripensia. A reușit să se impună la limită, scor 2-1, iar toate golurile au fost marcate în repriza secundă, de ambele părți.

Concordia Chiajna, victorie la debutul în play-out-ul de Liga 2, cu Ripensia 

Concordia Chiajna a marcat prin Claudiu Negoi și Mediop Ndiaye, dar oricum nu avea presiunea retrogradării, așa cum e chiar cazul Ripensiei. După cum a declarat la finalul meciului directorul sportiv Cristian Bălașa, așa va proceda Eugen Trică și la următoarele confruntări din grupa pentru evitarea retrogradării.

Vrea să testeze toți jucătorii până la finalul sezonului de Liga 2, să vadă pe cine poate miza pentru stagiunea care va urma, una în care Concordia Chiajna va dori, din nou, promovarea în SuperLiga României, obiectiv pe care îl ratează de la an la an.

Concordia Chiajna se folosește de play-out să testeze toți jucătorii

Un minus pentru perioada următoare este acela că formația din Ilfov nu va juca în etapa care vine, a Grupei B din play-out-ul de Liga 2, urmând să se facă trei săptămâni de pauză, dacă ne raportăm că oricum campionatul intră într-o pauză, pentru meciurile formațiilor naționale.

Deocamdată, nu are rost să etapizăm lotul sau să dăm naștere anumitor probleme. Vedem la finalul campionatului, atunci vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Dacă ne uităm și pe echipa de azi, au apărut jucători tineri, Goicea, născut în 2004, trebuie să îl evaluăm și pe el, a reapărut Negoi, cu gol, deci vor fi jucători care vor avea minute mai multe, pentru a vedea în ce măsură ne pot ajuta sezonul următor.

Pentru mine, era important să mergem în play-off, dar din păcate am rămas în play-out. Dar, noi mergem cu toată echipa și la etapele următoare, tratăm competiția cu respect.

Din păcate, pe noi ne dezavantajează această oprire de campionat, pentru că în următoarea etapă vom sta. Avem vacanță trei săptămâni, dar ne adaptăm”, a spus Cristian Bălașa la Metropola TV.

Concordia Chiajna, amical cu Rapid în pauza competițională

Pauza competițională va fi tratată de Concordia Chiajna cu câteva meciuri amicale, două probabil, unul dintre teste fiind deja stabilit, pe 25 martie, cu Rapid. Mai are în plan Eugen Trică unul, dar nu s-a concretizat până acum.

Avem un meci amical pe 25, cu Rapid, și încercăm să mai perfectăm încă un amical pe 29 sau 30”, a mai spus Bălașa.

Concordia Chiajna, locul 1 în Grupa B a play-out-ului de Liga 2

Concordia Chiajna are, după prima etapă din play-out-ul de Liga 2, 32 de puncte, fiind pe locul 1 în Grupa B. E la un punct însă de locul 2, FC Brașov, dar la cinci de locul 3, CSC Dumbrăvița. Clasamentul grupei este completat de Viitorul Pandurii (25 de puncte), Ripensia (16 puncte) și Unirea Constanța (12 puncte).

În etapa a 3-a a play-out-ului de Liga 2, pentru că în runda a 2-a, după cum spuneam, va sta, Concordia Chiajna va juca pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița.

Foto: Sebastian Tătaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2023, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă