Concordia Chiajna, cea mai importantă victorie în acest sezon! A suferit cu Gloria Buzău, dar Erik Lincar a fost mulțumit cu punctele luate contracandidatei la promovare: ”Am evoluat bine până am marcat”

Andrei PASCU 23 Oct. 2023, 20:18 Liga 2

Concordia Chiajna și-a trecut în cont victoria în partida cu Gloria Buzău, din etapa a 10-a de Liga 2. Formația din Ilfov a reușit una dintre cele mai importate succese din actuala stagiune, contra unei contracandidate la promovarea în SuperLiga României.

A fost, însă, un succes la limită și cu emoții, scor 1-0, detalii recunoscute și de antrenorul Erik Lincar.

Concordia Chiajna, 1-0 cu Gloria Buzău, în etapa a 10-a de Liga 2

Golul care a asigurat cele trei puncte pentru Concordia Chiajna a venit în prima repriză, când a punctat Adrian Bălan, în minutul 29 mai exact. Până la acel moment, ilfovenii au prestat un joc bun, după cum a afirmat Erik Lincar, iar problemele au început să vină ulterior.

Fie că s-au retras forțat sau nu, jucătorii echipei Concordia Chiajna au început să aibă probleme în defensivă, chiar și câteva șuturi de la distanță punând probleme formației gazdă.

  • Concordia Chiajna: Oncescu – Stănică, D. Ispas, Gerson, Dumbravă (Fl. Achim 90+1′) – R. Lazăr, Codrea – Torje (Corbu 68′), R. Moise (Tucaliuc 46′), Burcea (Ghimfuș 90+1′) – Ad. Bălan (Hlistei 76′). Rezerve neutilizate: Ciontoș – P. Pîrvulescu, Ad. Popa, Al. D. Pop.

Erik Lincar, reacție după Concordia Chiajna – Gloria Buzău: ”Din păcate, după ce am marcat ne-am precipitat puțin”

Deși a avut emoții și a tremurat pentru un succes, Erik Lincar a afirmat că este mulțumit cu cele trei puncte, mai ales că echipa Concordia Chiajna e la trei lungimi de locurile de play-off în acest moment.

Am controlat jocul și am evoluat bine până la marcarea golului. Din păcate, după ce am marcat ne-am precipitat puțin și chiar am avut de suferit, adversarii au avut multe cornere, ne-au ținut în ultimii 30 de metri, aproape de poartă, ceea ce nu ne-am dorit.

Buzău are jucători care trag bine de la distanță, s-a și văzut asta, șuturi foarte periculoase. Astăzi cred că a fost meciul portarului cel mai nesigur, am avut și șansă, dar e bine că am câștigat. Sper ca de acum să apere ca în meciurile trecute.

Din păcate, am avut situații bune de a face 2-0… lipsa de calitate, din anumite momente, a făcut să suferim până la final, ceea ce e foarte greu. Dar trebuie să ne bucurăm, am luat trei puncte, ne mențin în joc pentru obținerea calificării în play-off.

Urmează un joc foarte complicat sâmbătă”, a spus Erik Lincar, conform DigiSport.

Andreas Burcea, unul dintre remarcații echipei Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a stat, surprinzător, în jucători care nu sunt văzuți neapărat printre numele care pot face diferența. Anumiți tineri s-au remarcat în cele 10 etape de Liga 2, iar printre ei s-a numărat și Andreas Burcea, în vârstă de 18 ani, care are deja trei goluri, două cu FK Miercurea Ciuc, în prima etapă, scor 3-0, și o reușită în duelul cu CSM Slatina, din etapa a 8-a, scor 1-0.

Burcea, dacă stăm să analizăm, a și marcat în prima etapă, dar evoluțiile tinerilor sunt fluctuante. Putem spune că, atât el cât și ceilalți, au avut evoluții bune”, a spus Lincar despre tânărul său fotbalist.

Concordia Chiajna, meci pentru locul 6 în etapa 11 de Liga 2, contra CS Mioveni

Cu 15 puncte acumulate în 10 etape, Concordia Chiajna ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu următoarele două clasate, CSM Ceahlăul și Viitorul Pandurii, pe care, însă, le depășește la golaveraj, 17-9, față de 13-8, respectiv 11-10.

În etapa a 11-a, Concordia Chiajna va juca în deplasare, contra CS Mioveni (locul 6, 16 puncte). Momentan, Concordia este la trei puncte în spatele ultimei clasate pe locurile calificabile în play-off. E chiar următoarea adversară așadar, CS Mioveni.

Buza play-off-ului este la trei puncte, suntem obligați să câștigăm cu Mioveni. Am și spus că am greșit în meciurile trecute din deplasare, când am avut în mână victoriile și am plecat cu puține puncte.

Trebuie să fim mai concentrați, să recuperăm punctele pierdute în trecut”, a încheiat Lincar.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-mesaj-transant-pentru-jucatorii-echipei-campionii-fc-arges-19289599

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-gloria-buzau-meci-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289595

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-bilete-pentru-jocul-cu-rapid-din-cupa-romaniei-19289582

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-schumacher-declaratii-dupa-viitorul-pandurii-cs-mioveni-1-0-19289580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-duel-cu-csm-slatina-in-etapa-10-de-liga-2-19289569

Andrei PASCU 23 Oct. 2023, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă