Eugen Trică, ”plecăciune” în fața jucătorilor după ce Concordia Chiajna a învins Minaur Baia Mare: ”Nu pot decât să îmi scot pălăria în fața lor”

Andrei PASCU 26 Feb. 2023, 21:11 Liga 2

Concordia Chiajna a început cu dreptul finalul sezonului regular, la capătul căruia își dorește să prindă un nesperat loc de play-off. Duminică, în etapa a 17-a de Liga 2, formația lui Eugen Trică a trecut la limită de una dintre cele mai slabe formații ale campionatului, Minaur Baia Mare.

Pe un teren impracticabil, plin de noroi și îmbibat cu apă, Concordia Chiajna s-a impus cu 1-0, în urma golului marcat de Mediop Ndiaye, pe final, în minutul 83.

Concordia Chiajna, succes în ultimele minute cu Minaur Baia Mare

Concordia Chiajna a terminat meciul și în inferioritate numerică, având astfel emoții pe final, pentru că roșu a văzut în minutul 87, după ce a deschis scorul, Silviu Pană. În plus, și directorul sportiv Cristian Bălașa a văzut roșu, în minutul 82, pentru proteste.

  • Concordia Chiajna, cu Minaur Baia Mare: Chudy – R. Simion, Gab. Tamaș, Stănică, Velisar – Sil. Pană, Codrea (cpt.) – Cierpka (Ivanovski 60′), R. Cristea (Mih. Constantinescu 69′), Burcea – Rusescu (Ndiaye 69′, Maric 90′)
    Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Călințaru, Skytte, Ghimfuș, Petkovski

Eugen Trică, laude pentru jucători după Minaur Baia Mare – Concordia Chiajna

La final, la conferința de presă, Eugen Trică a ținut să transmită public laudele pentru jucători, pentru că s-au dăruit și au sperat până în ultimul minut la victorie, chiar dacă meciul s-a disputat în condiții rele, așa cum și Concordia Chiajna a jucat pe teren propriu la final de 2022.

Eugen Trică visează la o minune, la calificarea Concordiei Chiajna în play-off.

A fost un meci foarte greu, Baia Mare a făcut achiziții importante, a adus jucători cu experiență, dar problema noastră, și mă așteptam la asta, a fost terenul. Ca dovadă, a fost unul greu, dar nu pot decât să îmi felicit jucătorii, au jucat din primul minut până în ultimul. Au sperat că pot marca golul victoriei și nu pot decât să îmi plec pălăria în fața lor.

Minaur are jucători buni, jucători care au evoluat și în Liga 1. Eu sunt sigur că echipa asta se va salva de la retrogradare.

Luptăm în continuare pentru play-off, vom juca și de acum la victorie și vom vedea dacă la final vom fi pe loc de play-off. Nu avem program lejer, vom întâlni echipe bune, echipe care se bat pentru a se salva de la retrogradare și trebuie să tratăm meciurile foarte bine. Trebuie să dăm sută la sută pe teren, să jucăm cum am jucat la Baia Mare”, a spus Eugen Trică.

Concordia Chiajna, la un singur punct de play-off!

Concordia Chiajna are, după prima etapă de Liga 2 din 2023, 26 de puncte acumulate în 17 partide, cu opt victorii, două remize și șapte eșecuri, cu un golaveraj de 19 goluri marcate și 14 primite. E pe poziția a opta, la un punct de locul 6, Gloria Buzău, și la egalitate cu locul 7, FK Miercurea Ciuc.

În sezonul regular, ilfovenii vor mai întâlni Ripensia (acasă), locul 16 cu 16 puncte, și Metaloglobus (deplasare), locul 15 cu 17 puncte.

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Baia Mare Sport

 

 

 

Andrei PASCU 26 Feb. 2023, 21:11 Liga 2
Pe aceeași temă