Concordia Chiajna merge excelent în Liga 2, dar Claudiu Niculescu e extrem de precaut: ”E o bucurie moderată, urmează meciuri foarte grele”. Intervenția antrenorului, după 1-0 cu Unirea Dej

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2021, 16:08 Liga 2

Concordia Chiajna a trecut la limită de Unirea Dej, cu scorul de 1-0, și va rămâne între primele echipe și după etapa a 9-a. Claudiu Niculescu, antrenorul ilfovenilor, a avut însă, în ciuda victoriei, la fel ca rundele trecute, un discurs moderat, dorind să mențină o stare de liniște în cadrul echipei.

Concordia Chiajna este una dintre cele două echipe ale campionatului, alături de FC Hermannstadt, care nu a pierdut până acum. Cu toate acestea, Niculescu este convins că meciurile vor fi și mai grele pentru Concordia Chiajna de acum înainte, întrucât adversarele pe care le va întâlni în sezonul regular vor încerca să îi furnizeze primul eșec.

Claudiu Niculescu: ”Suntem bucuroși, dar e o bucurie moderată”

”Principalul” echipei din Ilfov a analizat și evoluția adversarilor, a Unirii Dej, pe care i-a lăudat pentru cum s-au prezentat la ora meciului.

Suntem bucuroși, dar nu trebuie să ne uităm că suntem pe primul loc, pentru că asta contează la sfârșit. Acum, concentrarea noastră maximă este de a câștiga din fiecare meci toate punctele. Suntem pe un drum bun, am început foarte bine campionatul, din fericire continuăm pe acest drum, dar urmează o perioadă grea, vor veni și meciuri foarte grele, adversarii se vor mobiliza mai mult când vor juca împotriva noastră.

Au fost trei puncte foarte importante cele cu Unirea Dej, o echipă foarte tânără și ambițioasă, care mie sincer mi-a plăcut. Punctele au fost foarte importante pentru că am urcat, deocamdată, pe primul loc.

Suntem bucuroși, dar e o bucurie moderată, pentru că și băieții sunt conștienți că drumul e lung și că mai avem mult de muncă”, a spus Claudiu Niculescu la Metropola TV.

Claudiu Niculescu, despre lupta la play-off: ”În fiecare sezon au fost surprize”

În continuare, Claudiu Niculescu mai are de reglat anumite aspecte și a evidențiat anumite decizii luate de jucătorii săi la finalizare. Vrea mai mult pragmatism și a scos în evidență partida cu Unirea Slobozia, terminată la egalitate.

În plus, Niculescu a analizat și lupta la play-off, iar pe lângă primele șase din clasament le-a mai introdus pe listă pe Unirea Slobozia și Politehnica Iași.

În meciul cu Slobozia am avut foarte multe ocazii. A fost un egal nemeritat, dar important e că până la urmă băieții au trecut repede peste meci și am câștigat cu Ripensia și cu Unirea Dej. Acum, avem câteva zile libere, după care vom reîncepe treaba. Vom avea câteva meciuri foarte grele, mai sunt șase etape până în luna decembrie.

Vom întâlni adversari buni, foarte buni, Petrolul, Hermannstadt, așa că nu ne rămâne decât să ne pregătim și mai bine și să ne menținem în fruntea clasamentului. Dacă ne vom menține serioși și vom avea aceeași atitudine, cred că vom reuși să rămânem acolo până în iarnă.

Trebuie ca la fiecare partidă să luăm cât de mult putem, pentru că asta ne va ajuta, cu siguranță, pe viitor. Eu cred că pe lângă cele șase echipe care se vor bate la play-off, mai sunt în cărți Iași și Slobozia. În Liga 2, în fiecare sezon au fost surprize, dar s-a cam conturat grupul echipelor de play-off”, a mai afirmat Niculescu.

Concordia Chiajna, cu Unirea Dej: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Ct. Alexe – D. Codrea, Biceanu (Gab. Deac 89′) – Dușmanu (Piper 89′), Anghelina (N. Popescu 61′), Val. Lazăr (Llullaku 61′) – Younes (Ad. Voicu 80′)
Rezerve neutilizate: Aldescu – Bg. Manole, Cherecheș, Puiu
Antrenor: Claudiu Niculescu

Concordia Chiajna, neînvinsă după nouă etape!

Concordia Chiajna a strâns 23 de puncte după nouă runde, în urma a șapte victorii și două rezultate de egalitate. Are un golaveraj de 13 goluri marcate și doar două primite, iar în etapa următoare va juca în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Vasile Mihai-Antonio/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-demisionat-de-la-poli-iasi-simt-ca-nu-putem-progresa-managerul-briaur-nu-accepta-decizia-antrenorului-19203751

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-boiciuc-fermecat-de-u-cluj-imi-doresc-sa-scriem-istorie-va-fi-greu-oricui-sa-ne-bata-19203697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-ratat-sansa-sa-urce-pe-primul-loc-maldarasanu-da-vina-pe-programul-incarcat-pe-undeva-ii-inteleg-pe-jucatori-antrenorului-nu-i-vine-sa-creada-ca-s-a-marcat-de-do-19203692

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2021, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă