Concordia Chiajna, blocată de o echipă care ”nu a surprins cu nimic”. Concluziile lui Claudiu Niculescu după egalul cu Unirea Slobozia

Concordia Chiajna a început cu un egal play-out-ul Ligii 2. A remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Unirea Slobozia, pe teren propriu, la capătul unui meci în care a fost nevoită să revină. Oaspeții au deschis scorul în minutul 50, prin Bogdan Vasile.

Ilfovenii au revenit și au restabilit egalitatea fix 20 de minute mai târziu, prin Andrei Hergheligiu. Claudiu Niculescu, antrenorul Concordiei Chiajna, a comentat la finalul partidei evoluția echipei și s-a declarat mulțumit de modul în care s-au prezentat jucătorii săi.

Claudiu Niculescu ar fi vrut victorie dar a recunoscut că ”rezultatul a fost echitabil” 

Cu toate acestea, nu a ascuns faptul că ar fi vrut să pornească în play-out cu o victorie, în ciuda faptului că a și recunoscut că rezultatul a fost unul echitabil. Niculescu va lucra mai mult la faza de atac, lucru despre care a vorbit și la finalul altor meciuri de până acum, pentru că vrea cât mai mult din aceste ultime jocuri ale sezonului, care se vor disputa doar într-o singură manșă.

”Nu sunt mulțumit niciodată când luăm doar un punct, mai ales că am jucat acasă, dar cred că la cum a arătat jocul, cred că rezultatul e echitabil până la urmă. Am avut această sincopă, din păcate. Veneam după o perioadă bună dar trebui să ne ridicăm privirile din pământ și să mergem mai departe. Mai avem cinci meciuri foarte grele și foarte importante.

Nu am fost mulțumit total de joc, dar am încredere totală în jucătorii pe care îi antrenez. Sper să reușim odată cu etapa viitoare să câștigăm. Va fi un meci greu, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga.

Dar, repet, rezultatul este echitabil, chiar dacă am fi vrut să câștigăm”, a afirmat Claudiu Niculescu la finalul meciului de la Chiajna.

Claudiu Niculescu: ”Din păcate, am intrat nu foarte concentrați în meci, am intrat în jocul lor și s-a văzut asta” 

În ceea ce privește echipa adversă, Niculescu a declarat că Unirea Slobozia nu l-a surprins cu nimic. Se aștepta ca omologul său, Adrian Mihalcea, să abordeze partida de maniera de care a și făcut-o.

”Nu ne-a surprins cu nimic Slobozia. Știam că întâlnim o echipă agresivă, o echipă care se agață de orice balon. Asta le-am spus toată săptămâna băieților mei. Din păcate, am intrat nu foarte concentrați în meci, am intrat în jocul lor și s-a văzut asta. Dar după ce ei au marcat am început să punem presiune. Am avut ceva ocazii de a marca. A venit și golul, imediat după gol puteam să și câștigăm.

Nu mai există retur, de aceea trebuie să dăm totul la fiecare meci. Se pot întâmpla tot felul de surprize și nu vrem să facem parte din aceste surprize neplăcute. E prima dată când se joacă în acest sistem, dar e pandemie. Asta e, trebuie să ne adaptăm, să trecem peste. În acest moment contează cum vom fi la fiecare meci, cât de pregătiți vom fi”, a completat Claudiu Niculescu.

Concordia Chiajna merge pe terenul Petrolului în etapa a doua a play-out-ului 

Concordia Chiajna a ajuns la 25 de puncte în urma acestui egal și se menține pe locul 4 în Grupa B a play-out-ului. Sub ea, pe poziția a 5-a, care duce la barajul de menținere la finalul campionatului, e chiar Unirea Slobozia, 20 de puncte.

Runda următoare, ilfovenii vor merge pe terenul Petrolului, iar formația lui Adrian Mihalcea va juca acasă cu Viitorul Pandurii.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Pe aceeași temă